ĐURIĆ, SPS: Borba protiv korupcije naš je prioritet

Datum:

Share post:

Kandidat Socijalističke partije Srpske za predsjednika Republike Srpske Neđo Đurić rekao je danas da je borba protiv korupcije osnovni zadatak ove partije budući da i strane kompanije na ove prostore žele da investiraju ali samo ako imaju sigurnost svog kapitala.

Đurić je istakao da je SPS izašla sa programom – „Razvoj domaćih prirodnih resursa i uvođenje stranih kompanija, uz eliminisanje korupcije i stvaranje sigurnosti uloženog kapitala od investitora“.

„Mi u ovu kampanju idemo čisto, programski, bez velikih finansijskih ulaganja i bez uticaja bilo koga sa strane“, rekao je Đurić.

On je rekao da ljudi u Republici Srpskoj treba da rade u domaćim fabrikama, a ne da idu odavde, ocijenivši da korupcija veoma utiče na odlazak stanovništva.

Nosilac liste SPS-a za poslanika u Skupštini Srpske Srđan Mijatović rekao je da je Republika Srpska bogata prirodnim resursima i preduzimljivim ljudima, ali je istakao i da je aferama učinjena šteta Srpskoj.

„SPS rješenje vidi u okviru Poreske uprave Srpske gdje ćemo osnovati sektor za utvrđivanje nelegalno stečene imovine. Smatramo da tu imovinu prvo treba ispitati kod političara“, rekao je Mijatović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

POMOĆ PEDIJATRIJSKOJ ONKOLOGIJI: Nikola Rokvić na putu HODOČAŠĆA do manastira Nektarija Eginskog (video)

"Idemo dalje za dječju radost" Koliko je Nikola Rokvić skupio novca nakon 5 DANA HODOČAŠĆA Prije pet dana, ispred...

OTVOREN POZIV NA RAT: Bošnjačke organizacije ponovo zveckaju oružjem

Saopštenje organizacije “Bosansko-bošnjačko narodno vijeće” u kojem je bošnjački narod pozvan “na samoorganizovanje” i u kojem je istaknuto...

Identifikovano lice koje je pokidalo tablicu sa privatnog vozila gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića

Sinoć (četvrtak, 25. april 2024.) u poznatom bijeljinslom salonu je bila organizovana proslava povodom odlaska u penziju jednog...

U Bijeljini održana prezentacija projekta „Zdrave zajednice u BiH“ (foto)

U prostorijama Gradske uprave grada Bijeljina danas je održana prezentacija projekta "Zdrave zajednice u BiH" koji uz finansijsku...