ĐURIĆ, SPS: Borba protiv korupcije naš je prioritet

Datum:

Share post:

Kandidat Socijalističke partije Srpske za predsjednika Republike Srpske Neđo Đurić rekao je danas da je borba protiv korupcije osnovni zadatak ove partije budući da i strane kompanije na ove prostore žele da investiraju ali samo ako imaju sigurnost svog kapitala.

Đurić je istakao da je SPS izašla sa programom – „Razvoj domaćih prirodnih resursa i uvođenje stranih kompanija, uz eliminisanje korupcije i stvaranje sigurnosti uloženog kapitala od investitora“.

„Mi u ovu kampanju idemo čisto, programski, bez velikih finansijskih ulaganja i bez uticaja bilo koga sa strane“, rekao je Đurić.

On je rekao da ljudi u Republici Srpskoj treba da rade u domaćim fabrikama, a ne da idu odavde, ocijenivši da korupcija veoma utiče na odlazak stanovništva.

TESTNA REKLAMA

Nosilac liste SPS-a za poslanika u Skupštini Srpske Srđan Mijatović rekao je da je Republika Srpska bogata prirodnim resursima i preduzimljivim ljudima, ali je istakao i da je aferama učinjena šteta Srpskoj.

„SPS rješenje vidi u okviru Poreske uprave Srpske gdje ćemo osnovati sektor za utvrđivanje nelegalno stečene imovine. Smatramo da tu imovinu prvo treba ispitati kod političara“, rekao je Mijatović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

MALO SUTRA: Dodik o zabrani tri prsta – Mogli bi zabraniti i ljubljenje tri puta i da se krstimo

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je besposlen mozak đavolje igralište i da u duhu te...

Usvojena SARAJEVSKA DEKLARACIJA koja osuđuje dizanje tri prsta NENADA NEŠIĆA

Skupština Kantona Sarajevo jednoglasno je danas usvojila deklaraciju kojom se najoštrije osuđuje dizanja tri prsta ispred zajedničkih institucija,...

DVOROVI: Učenici generacije kumovali na školskoj slavi! (foto)

JU OŠ "Dvorovi" u Dvorovima proslavila je školsku slavu Svetog Savu. Prigodnom programom prisjetili su se lika i djela...

SVETI SAVA SVEČANO OBILJEŽEN U ŠKOLAMA NA MAJEVICI (foto)

Školska slava Sveti Sava i ove godine tradicionalno je proslavljena u centralnim osnovnim školama i njihovim područnim odjeljenjima...