ĐURĐEVIĆ SNSD: SUTRAŠNJA vanredna sjednica Skupštine Grada Bijeljina bez političkih pitanja

Datum:

Share post:

Sutra će se u 10.00 časova, u velikoj sali Centra za kulturu „Semberija“ održati vanredna sjednika Skupštine Grada Bijeljina.

Sala Centra za kulturu je pripremljena za sutrašnju Sjednicu uz poštovanje svih preporučenih mjera, a na isti način će biti održana i najavljena Sjednica.

 
Većina tačaka o kojima će biti govora, odnose se na pomoć privredi i poljoprivredi i one će predstavljati početak borbe protiv posljedica korona virusa.

Na današnjem međustranačkom sastanku, predstavnici bijeljinskih klubova odbornika, dogovorili su da ovog puta politiku ostave po strani.

„Ostavićemo politiku po strani dok ova nesreća ne prođe. Dogovoreno je da sve odluke usvojimo jednoglasno (čak i ako postoje neke stvari sa kojima se i ne slažemo u potpunosti), te da posle sjednice ne bude političkih izjava, nego zajedničko saopštenje za javnost“, stoji u saopštenju predsjednika Kluba odbornika SNSD Aleksandra Đurđevića.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

VUČIĆ: Usvajanje rezolucije o Srebrenici dovelo bi do novih tenzija i dubokih podjela

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Njujorku sa stalnim predstavnikom Ujedinjenih Arapskih Emirata pri UN Muhamedom Abušahabom...

Gradaščević izrazio saučešće ambasadoru Irana i upisao se u knjigu žalosti (foto)

Mustafa Gradaščević, potpredsjednik Skupštine grada Bijeljina boravio je u Sarajevu i tom prilikom izrazio saučešće ambasadoru Irana te...

BORENOVIĆ: Dodik i SNSD su po ko zna koji put sve slagali

Pokušava se izvlačiti na opoziciju, što je krajnje apsurdno, ali ostaje činjenica: Dodik i SNSD su po ko...

„Poziv institucijama i građanima da 23. maja istaknu zastave Republike Srpske“

Vlada Republike Srpske poziva institucije i građane da u četvrtak, 23. maja 2024. godine, povodom glasanja u Generalnoj...