Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Denis Šulić razgovarao je danas u Bijeljini sa predsjednikom Skupštine grada Bijeljina Aleksandrom Đurđevićem o razvojnim projektima u ovom gradu.

Šulić i Đurđević razgovarali su o unapređenju saradnje u oblasti turizma, s posebnim osvrtom na rast turističkih pokazatelja u Bijeljini i povećanje turističke ponude, sadržaja i manifestacija na području ovog grada. Zaključeno je da Bijeljina raspolaže kvalitetnom ponudom u oblasti vjerskog, lovnog, ribolovnog, banjskog, etno, gastro i manifestacionog turizma.

Tema razgovora bila je i činjenica da zbog geografskog položaja Bijeljina postaje i destinacija tranzitnog turizma, zbog čega treba dodatno raditi na unapređenju turističke i ugostiteljske ponude grada.

Šulić i Đurđević razgovarali su i o funkcionisanju privrednih subjekata iz sektora trgovine na području grada, kao i domaćoj proizvodnji kako poljoprivrednih, tako i drugih proizvoda i roba, zastupljenih ne samo u oblasti trgovine, već i u turističkoj ponudi Srpske.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име