ĐURĐEVIĆ: Gradonačelniku je fotelja bitnija od interesa građana

Datum:

Share post:

Saopštenje predsjednika Skupštine Grada Bijeljina prenosimo u cjelosti:

„Pored pokušaja opstrukcije postupka opoziva, gradonačelnik je odlučio da potpuno zaustavi i redovne tokove života u našem gradu.

Ni jedan jedini materijal ili prijedlog tačke u ovoj godini nije dostavljen Skupštini grada, iako su ih obrađivači davno dostavili u kabinet gradonačelnika, a Skupština uputila više urgencija.

Njegov očigledan cilj je da opstruiše odluke kako bi u javnosti napravio predstavu da ga Skupština blokira, iako je u prošle dvije godine zvanično usvojeno 93% njegovih prijedloga tačaka dnevnog reda.

Na dnevnom redu rada Skupštine još u januaru trebali su se naći programi izgradnje komunalne infrastrukture, održavanja javnih saobraćajnica, komunalne potrošnje, izgradnje javne rasvjete.

Očigledno da je ostanak u fotelji gradonačelnika mnogo važniji od ovih i drugih programa koje smo trebali usvojiti zarad interesa građana.

Takođe, Gradonačelnik je javno saopštio kako je sredstva koja su odlukom Skupštine grada, već namijenjena za rad Komisije za opoziv, prebacio za subvcencionisanje prevoza djece i boravka u vrtićima.

Ovo je apsurdno jer je Skupština grada Bijeljine već odvojila i namjenila sredstva u budžetu za ove potrebe.

Ovim je pokazao svoje pravo lice i da je spreman na sve pa čak i na zloupotrebu djece u predizbornoj kampanji.

Još jednom poručujem, referenduma će biti, poštovaće se svi demokratski procesi i volja naroda.“

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

RAZVOJNA AGENCIJA BIJELJINA: Za podsticaj razvoja privrede planirano 400.000 KM

Razvojna agencija Bijeljine plasiraće u toku godine 400.000 KM za podsticaj razvoja privrede, navedeno je u programu rada...

BIJELJINA: Sve spremno za veliko hirurško druženje u Bolnici „Sveti Vračevi“

Sve je spremno za veliko hirurško druženje u Bolnici "Sveti Vračevi" U petak, 31.03.2023. U godini JZU Bolnica "Sveti...

VODOSNABDIJEVANJE ZA SVA SEMBERSKA SELA – KUCNUO JE ČAS

GEOTERMALNI IZVORI - BOGATSTVO BIJELJINE - VRIJEME JE DA BOGATSTVO ISKORISTIMO VODOSNABDIJEVANJE ZA SVA SEMBERSKA SELA - KUCNUO JE...

BOLNICA BIJELJINA: BEZ LISTI ČEKANJA KOD KARDIOLOGA (video)

Kardiolozi bijeljinske bolnice dobrovoljno su donijeli odluku da tokom ove sedmice, bez finansijske nadoknade, rade duple smjene kako...