ĐURĐEVDAN proslaviti u krugu porodice

Datum:

Share post:

Gradski štab za vanredne situacije savjetuje građane Bijeljine da slavu Đurđevdan obilježe u skladu sa preporukama Republičkog štaba – u krugu porodice, bez masovnijeg okupljanja, poručio je komandant Štaba za vanredne situacije Grada Bijeljina Mićo Mićić.
 
– Svima koji slave Đurđevdan čestitamo i molimo ih da ove godine svoju krsnu slavu obilježe uz prisustvo što manjeg broja ljudi, da održe disciplinu i ne naruše stabilnu epidemiološku situaciju koju imamo danima unazad – istakao je Mićić.
 
On je naglasio da je Gradski štab zadovoljan epidemiološkim stanjem u Semberiji i da je virusom korona i dalje zaraženo samo medicinska sestra, koja nema znakove oboljenja.
 
Govoreći o licima koja u Semberiju dolaze iz inostranstva, gradonačelnik Bijeljine je naveo da te osobe, bez izuzetka, moraju da provedu propisani broj dana u karantinu.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: Gradska uprava
 
 
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Srpska bogatija za 13 djevojčica i 12 dječaka

U porodilištima u Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođeno je 25 beba, 13 djevojčica i 12 dječaka,...

Odbojkaši „Radnika“ odbranili titulu prvaka Bosne i Hercegovine

Odbojkaši Radnika odbranili su titulu prvaka Bosne i Hercegovine. Iako nisu imali prednost domaćeg terena u finalu, odbojkaši Radnika...

VRIJEME DANAS svježije uz moguće naoblačenje

Ujutru promenljivo uz sunčane periode i hladno, u višim predelima mraz, a slab mraz je moguć i ponegde...

PODRUČNA PRIVREDNA KOMORA BIJELJINA: Održana stručna radionica iz oblasti sajber bezbjednosti (video)

U Bijeljini je održana stručnu radionica pod nazivom ”Sajber bezbjednost i inovativne mrežne tehnologije u industriji – Izazovi...