ĐURĐEV: Ministar Nešić dokazani patriota koji govori ono što svaki Srbin misli!

Datum:

Share post:

Upozorenja Nenada Nešića, ministra sigurnosti BiH i predsednika Demokratskog narodnog saveza, u vezi sa poslednjim pokušajem bošnjačkih unitarista i kvazigrađanista da zabrane Srbima da biraju svoje srpske predstavnike u institucije BiH i tako ih majoriziraju kao što su to uradili sa Hrvatima u FBiH, ne samo da su tačna, već i oslikavaju ono što svaki Srbin misli i zna, rekao je predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

– Ipak, važno je da hrabri i patriotski nastrojeni političari poput Nešića javno iznose ove istine, jer ljudi ne samo u Republici Srpskoj, već i u Srbiji i širom regiona moraju biti svesni da je Republika Srpska pod velikim udarima i pritiscima zapadnih centara moći čiji su bošnjački političari samo izvršioci na terenu, baš kao što su to Albanci na Kosovu i Metohiji – istakao je Đurđev.

Prema njegovim rečima, važno je da u zajedničkim institucijama na BiH nivou funkcije vrše dokazani rodoljubi poput Nešića, jer je tamo prva linija odbrane Republike Srpske.

– Tako je, zahvaljujući Nešiću, ukinuta zabrana ulaska pojedinim srpskim intelektualcima u BiH koje su bošnjački ekstremisti proganjali samo zato što su govorili istinu o Srbima i njihovim istorijskim teritorijama Bosni i Hercegovini. Važno je da svi mi koji se bavimo politikom i kojima je stalo do svih srpskih zemalja stanemo u odbranu Nešića od svih napada kojima je svakodnevno izložen od strane političkog Sarajeva, jer napad na njega danas je napad na svakog Srbina rodoljuba sutra, ma gde on živeo – zaključio je predsednik Srpske lige.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: pink.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Zvijezda 09 pobjednik u Laktašima

Gosti iz Semberije su konačno prekinuli niz poraza. U Premijer ligi im ne cvjetaju ruže, ali su u...

BIJELJINA: Radnik izbacio Borac iz Kupa Republike Srpske

Radnik izbacio Borac iz Kupa Republike Srpske Fudbaleri Borca neće imati priliku da odbrane trofej Kupa "Dr Milan Jelić"...

Korisnici Dnevnog centra za djecu u riziku u Bijeljini organizovali priredbu povodom Dječije nedjelje (foto)

Tradicionalno, prve sedmice oktobra, djeca iz Dnevnog centra za djecu u riziku Centra za socijalni rad Bijeljina, obilježavaju...

BOSIĆ, SDS: Odbijanje Zakona o PDV je neviđen izraz bahatosti

Mladen Bosić, delegat u Domu naroda, govoreći o stavu SNSD-a i neusvajanju Zakona o podizanju limita za ulazak...