Dječiji Kulturni Centar Bijeljina poziva vas na panel diskusiju „Porodica u fokusu: Diskusija, dubina, djelovanje“ koja će se održati 15.05.2024 u 12 časova! 

Da li ste zainteresovani za teme vezane za porodične odnose, komunikaciju, rješavanje konflikata i izazove savremenog porodičnog života? Onda nam se pridružite na našem panelu gdje ćemo zajedno istražiti ove važne teme i razmjeniti ideje i iskustva!

Datum: 15.05.2024

Vreme: 12 časova

Lokacija: Centar za Kulturu „Semberija“ sala Galerije

Ulaz je besplatan! Pridružite nam se i budite deo ove inspirativne diskusije o porodici!

Dječiji Kulturni Centar Bijeljina s ponosom prepoznaje važnost porodice kao temelja našeg društva. Svjesni smo da porodični odnosi imaju dubok uticaj na sve aspekte života naše djece i zajednice. Kao posvećeni zagovornici dječijih prava i kvalitetnog odrastanja, shvatili smo da je važno stvoriti prostor za otvorenu i konstruktivnu raspravu o porodičnim temama.

Sa željom da podržimo i osnažimo porodice u našoj zajednici, odlučili smo organizovati panel diskusiju posvećenu ključnim pitanjima porodičnog života. Vjerujemo da će ova inicijativa omogućiti razmjenu ideja, iskustava i resursa između stručnjaka, roditelja, djece i organizacija koje se bave porodičnim pitanjima.

Kroz ovaj panel, želimo da istaknemo važnost komunikacije, podrške i solidarnosti unutar porodica, kao i da razmotrimo izazove savremenog porodičnog života. Vjerujemo da će zajednički dijalog omogućiti dublje razumjevanje potreba porodica u našoj zajednici i podstaći dalje akcije usmjerene ka unapređenju porodičnih odnosa i podrške djeci.

Pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže u ovoj važnoj raspravi o porodičnim vrijednostima, izazovima i perspektivama. Vaša prisutnost i angažman doprinijeće stvaranju boljeg okruženja za sve nas i buduće generacije.“

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име