Novogodišnji paketići su uvijek predstavljali iznenađenja za djecu, a djeca su ukras svijeta.

Povodom novogodišnjih praznika uručeno je preko 90 novogodišnjih paketića djeci koja treniraju u FK ’’Zadrugar’’ iz Donjeg Crnjelova kod Bijeljine.

Zahvaljujući predsjedniku FK ’’Zadrugar’’ Mići Živiću i Upravi “Zadrugara’’ i ove godine Deda Mraz je došao u Donje Crnjelovo na stadion Bunkovača i podijelio preko 90 paketića za najmlađe članove Škole fudbala ’’Zadrugara’’ iz Donjeg Crnjelova.

Najveće iznenađenje za sve mališane bio je svakako dolazak Deda Mraza u kočijama koji im je podijelio paketiće.

’’Zahvaljujemo se našem predsedniku na ovakvoj borbi da istrajemo u ovom vremenu koje je veoma teško a mi pravimo rezultate kao nikad od samog postojanja…. Hvala svim članovima našeg kluba, njihovim roditeljima ,svim sponzorima, našim navijačima, a najveće hvala trenerima koji su ih sve okupili i napravili našu Školu fudbala jednom ozbiljnom školom’’, kažu u Upravi ’’Zadrugara’’ iz Donjeg Crnjelova.  

’’Hvala Aci Đokiću i Nemanji Matoviću jer svega ovoga nebi bilo da naša prva ekipa nije ono što jeste, a posebno se zahvaljujemo svakom igraču na svakoj minuti odigranoj u ovoj istoriskoj polusezoni našeg kluba“, zaključili su iz Zadrugara uz iskrene čestitke svim dugrađanima povodom novogodišnjih i Božićnih praznika.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: sportdesavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име