Direktor kancelarije za ekonomski razvoj USAID posjetio opštinu Lopare

Datum:

Share post:

Danas je u kabinetu načelnika opštine Lopare održan neformalni sastanak između direktora kancelarije za ekonomski razvoj USAID, Karl Vurstera i načelnika opštine Rade Savića.

Direktor kancelarije je sa saradnicima posjetio opštinu Lopare a razlog za to je uspješna saradnja koju opština Lopare ima sa ovom organizacijom.

Načelnik Rado Savić je upoznao ovu delegaciju sa privrednim i prirodnim potencijalima opštine Lopare. Bilo je riječi o dosadašnjim a i budućim projektima, društveno-političkoj slici Lopara i saradnji koju Lopare ostvaruju sa drugima.

„Zadovoljan sam saznanjem da se dobar glas o našoj opštini daleko čuje i da je to iniciralo današnju posjetu gospodina Karla Vurstera, kao i priliku da razgovaramo o projektima koji se realizuju u našoj opštini kroz programe USAID-a“ rekao je načelnik opštine Rado Savić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

MILIČEVIĆ: Nedopustivo je izvršnoj vlasti dati opšti imunitet od krivičnog gonjenja

Apsolutno je nedopustivo izvršnoj vlasti dati opšti imunitet od krivičnog gonjenja jer to znači amnestiju od kriminala, korupcije...

AMBER ALERT pred PS BiH: U slučaju NESTANKA DJETETA slijedi mobilizacija cjelokupne javnosti

Bosna i Hercegovina još uvijek nema Amber alert sistem koji koriste brojne zemlje svijeta, pa i Srbija i...

Kunić na lovački način

Sastojci 1 kunić 50 ml ulja Za rasol 300 ml vinskog sirćeta 1 kašičica borovnica 1 kašičica klinčića 2...

SPC slavi Svetog Jakova Persijanca

Na današnji dan crkva slavi Svetog Jakova Persijanca, hrišćanskog mučenika i svetitelja koji je živeo u 5. veku. Pravoslavni...