Denver u polufinalu, Jokić poslao Lebrona „na odmor“

Datum:

Share post:

Košarkaš Denver Nagetsa plasirali su se u polufinale Zapadne konferencije, pošto su u prvoj rundi plej-ofa sa 4:1 u seriji eliminisali Los Anđeles Lejkerse i poslali Lebrona Džejmsa na „prijevremeni odmor“.

Poslije izuzetno dramatične završnice Nagetsi su savladali Lejkerse rezultatom 108:106. Koš odluke postigao je Džamal Marej na tri sekunde prije zvuka sirene.

Baš kao što je to bio slučaj u drugoj utakmici, još jednom je rezultat bio u egalu u posljednjem minutu. Pogodio je oba bacanja Lebron Džejms negdje na 28 sekundi do kraja, a Denver je odigrao strpljiv napad.

Srpski as Nikola Jokić odigrao je još jednu spektakularnu partiju u ovoj seriji. Jedna asistencija nedostajala je Somborcu da zabilježi novi tripl-dabl protiv slavne franšize. Utakmicu je završio sa 25 poena, 20 skokova i devet asistencija.

Denver je večeras potpuno atipično za svoj stil igre imao ogroman broj izgubljenih lopti, od koih Jokić čak sedam.

Junak meča, Džamal Marej bio je i najefikasniji eras sa 32 poena uz sedam asistencija i tri skoka, dok je Majkl Porter Džunior dao 26 poena.

Na drugoj strani, Lebron Džejms je ubacio 30 poena, podijelio 11 asistencija i uhvatio devet skokova, a Ostin Rivs se istakao sa 19 poena, dok je Entoni Dejvis imao moćan dabl-dabl od 17 poena i 15 uhvaćenih lopti.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: glassrpske.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

JSD Partizan mijenja ime!?

POVEZANE VIJESTI

JSD Partizan mijenja ime!?

Redovna skupština JSD Partizan održana je na stadionu, u prostorijama Sportskog društva, a jedan od predloga koji je...

Ministarstvo poljoprivrede isplatilo 2.877.460 KM podsticaja za 1.073 korisnika

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske danas je posredstvom Agencije za agrarna plaćanja isplatilo 2.877.460 KM podsticaja...

Stevanović, advokat iz Bijeljine naplatio dug koji IRB nije mogao

Bijeljinski advokat Miloš Stevanović koji je nedavno otkupio dospjela potraživanja Investiciono – razvojne banke (IRB) RS, počeo je...

BIJELJINA: BIMA u subotu organizuje besplatne specijalističke ljekarske preglede za sve građane MZ Janja i okoline (foto)

BIMA iz Sarajeva organizuje 102. akciju pružanja specijalističkih ljekarskih pregleda, sada po treći put u MZ Janja kod...