Na današnjoj sjednici Predsjedništva DEMOS-a u Banjaluci formiran je Glavni izborni štab za predstojeće lokalne izbore u Republici Srpskoj i BiH na čijem čelu će biti Boran Bosančić, koji je i generalni sekretar DEMOS-a.

Zamjenik predsjednika DEMOS-a Spomenka Stevanović rekla je da će ovaj štab činiti predstavnici svih izbornih jedinica, kao i drugi članovi stranke koji će biti posvećeni određenim poslovima.

 
Ona je dodala da je na sjednici Predsjedništva DEMOS-a analizirano stanje na terenu, te konstatovano da je ono u svim izbornim jedinicama prilično dobro.

“Zaključak je da DEMOS dobro stoji i da ćemo izaći na izbore u svim lokalnim zajednicama sa svojim kandidatskim listama”, rekla je Stevanovićeva na konferenciji za novinare.

Ona je navela da se DEMOS tokom epidemije nije bavio nikakvim političkim aktivnostima, te da su članovi bili više uključeni u humanitarni rad, nijednog trenutka ne miješajući politiku u takve aktivnosti.

Stevanovićeva je dodala da se stranka, od trenutka raspisivanja izbora, na terenu bavi samo registracijom glasača koji žive u dijaspori i glasaće u odsustvu.

Sjednici Predsjedništva DEMOS-a u prostorijama Narodne skupštine prisustvovalo je rukovodstvo te stranke, predvođeno predsjednikom Nedeljkom Čubrilovićem.
 
Dešavanja u Bijeljini:
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име