DEMOS će izaći na izbore U SVIM lokalnim zajednicama sa svojim kandidatskim listama

Datum:

Share post:

Na današnjoj sjednici Predsjedništva DEMOS-a u Banjaluci formiran je Glavni izborni štab za predstojeće lokalne izbore u Republici Srpskoj i BiH na čijem čelu će biti Boran Bosančić, koji je i generalni sekretar DEMOS-a.

Zamjenik predsjednika DEMOS-a Spomenka Stevanović rekla je da će ovaj štab činiti predstavnici svih izbornih jedinica, kao i drugi članovi stranke koji će biti posvećeni određenim poslovima.

 
Ona je dodala da je na sjednici Predsjedništva DEMOS-a analizirano stanje na terenu, te konstatovano da je ono u svim izbornim jedinicama prilično dobro.

“Zaključak je da DEMOS dobro stoji i da ćemo izaći na izbore u svim lokalnim zajednicama sa svojim kandidatskim listama”, rekla je Stevanovićeva na konferenciji za novinare.

TESTNA REKLAMA

Ona je navela da se DEMOS tokom epidemije nije bavio nikakvim političkim aktivnostima, te da su članovi bili više uključeni u humanitarni rad, nijednog trenutka ne miješajući politiku u takve aktivnosti.

Stevanovićeva je dodala da se stranka, od trenutka raspisivanja izbora, na terenu bavi samo registracijom glasača koji žive u dijaspori i glasaće u odsustvu.

Sjednici Predsjedništva DEMOS-a u prostorijama Narodne skupštine prisustvovalo je rukovodstvo te stranke, predvođeno predsjednikom Nedeljkom Čubrilovićem.
 
Dešavanja u Bijeljini:
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Gradsko pozorište ‘’Semberija i ‘’stojeće ovacije’’ novosadske publike za “Hasanaginicu”

Predstava Gradskog pozorišta “Semberija” Bijeljina i Narodnog pozorišta Republike Srpske „Hasanaginica“, nastala prema dramskom komadu Ljubomira Simovića, a...

Stevandić o formiranju vlasti na nivou BiH: „Vlast se ne pravi sa opozicijom“

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić izjavio je danas da bi formiranje vlasti na nivou BiH sa...

Gradonačelnik Bijeljine ugostio Edhema Čustovića i Momčila Amovića (foto)

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović je danas (čevrtak, 08. decembar 2022.) ugostio Edhema Čustovića i Momčila Amovića te se...

Sa SKUPLJOM STRUJOM pomirili se i narod i opozicija

Poslije će biti kasno za kukanje: Sa SKUPLJOM STRUJOM pomirili se i narod i opozicija Prije tri godine opozicija...