Delegacija Lopara na obilježavanju Dana opštine Šamac (foto)

Datum:

Share post:

Delegacija opštine Lopare, koju su činili Želimir Nešković,  delegat srpskog naroda u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH, Goran Tasovac, zamjenik načelnika lokalne zajednice i Mirko Nikolić, šef odsjeka za usluge građanima, je prisustvovala obilježavanju Dana opštine Šamac.

“Danas sam ovdje, zajedno sa delegacijom opštine Lopare, da izrazimo svoju podršku u prosperitetu i razvoju opštine Šamac na svim poljima”, rekao je Nešković.

On je uputio najsrdačnije čestitke, u svoje ime i načelnika opštine Lopare Rade Savića, svim građanima i načelniku opštine Šamac Đorđu Miličeviću.

 Nizom svečanosti i kulturnih događaja obilježava se Dan opštine, održana je i  svečana sjednica Skupštine opštine Šamac na kojoj su uručena priznanja zaslužnim pojedincima, udruženjima građana i preduzetnicima, koji su se istakli u 2023. godini i dali svoj doprinos u napretku lokalne zajednice.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

U Bijeljini rođena JEDNA BEBA

POVEZANE VIJESTI

U Bijeljini rođena JEDNA BEBA

U porodilištu bolnice „Sveti Vračevi“ u Bijeljini u protekla 24 časa rođena je jedna djevojčica. Broj rođenih i upisanih...

Dnevni horoskop za 30. april

Ovan POSAO: Zaboravili ste na važne sastanke i to može mnogo da vas košta. Potrudite se da budete bolje organizovani. LJUBAV: Niste...

PET MAGAZIN: Da li psi sanjaju svoje vlasnike

Vlasnici pasa su nebrojeno puta imali priliku da vide kako se njihovi ljubimci trzaju, laju ili cvile u...

Samsung predstavio novi punjač za telefone

Još u januaru je najavljeno da Samsung planira da proširi svoju ponudu opreme za pametne telefone s dva...