Jovica Davidović, predsjednik MZ Sokolski Dom

Danas su u Bijeljini, u Mjesnoj zajednici „Sokolski dom“ asfaltirane dvije ulice – Tiršova u dužini od 85 metara i Majke Jevrosime u dužini od 110 metara.

„Asfaltiranje ove dvije ulice omogućio nam je UNDP koji je učestvovao sa 30% od ukupnih finansija. U ovom projektu smo učestvovali putem Odsjeka za LER i EI Gradske uprave Grada Bijeljina. Te dvije ulice će koštati 32.000 maraka. Ovo je druga donacija UNDP u našoj MZ, kaže za portal Dešavanja u Bijeeljini predsjednik MZ Sokolski dom Jovica Davidović.

-Imali smo još dvije donacije – jedna je išla preko Savjeta ministara za raseljena i izbjegla lica, a druga preko Vlade Republike Srpske. Zahvaljujući tome, mi smo u našoj MZ asfaltirali 80% od ukupnih puteva. Imamo još da asfaltiramo dvije ulice dužine po 50 metara“, rekao je Jovica Davidović, predsjednik MZ Sokolski dom.

Davidović ističe da će biti i asfaltirana Ulica Uroša Predića dužine 50 metara i 3,5 metra širine, takođe u MZ Sokolski Dom.

Jovica Davidović naglašava da sve urađeno je proizvod zajedništva i napornog rada Savjeta MZ Sokolski dom u sadašnjem sastavu, uz napomenu da, projekti zahvaljujući kojima se unapređuje ova MZ zahtjevaju posebne seminare i edukacije koje se posebno ne plaćaju, odnosno, sve se radi volonterski. 

Jovica Davidović, predsjednik Savjeta MZ Sokolski dom Bijeljina

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име