DANIJEL PERIĆ: Preduzete sve preventivne mjere na ZELENOJ PIJACI u Bijeljini

Datum:

Share post:

Rad Zelene pijace u Bijeljini u skadu je sa odlukama Republičkog štaba za vanredne situacije, a sve preporuke kada je riječ o higijeni i prevenciji u borbi protiv korona virusa u potpunosti se poštuju.

Pijaca radnim danima radi od 7.00 do 15.00 časova, a vikendom od 7.00 do 12.00, uz poštovanje svih preporuka Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite,  kaže rukovodilac Službe za organizaciju pijačnih usluga Danijel Perić.

„Već polovinom marta na Zelenoj pijaci proveli smo dezinfekciju svih površina. To smo radili i nakon zatvaranja pijace. Izuzetno vodimo računa da se ne stvara gužva u pijaci, a naši radnici kontrolišu sam ulaz. Prilikom kupovine drži se distanca između kupaca i prodavaca. Poštujemo sve preporuke“, rekao je Perić za portal „Dešavanja u Bijeljini“.

Danijel Perić

Perić je dodao i da se cijene nisu značajno mijenjale sa novonastalom situacijom, osim cijena limuna i jabuka koje su povećane.

„Mart je mjesec kada građani najviše dolaze na Zelenu pijacu. Uglavnom se traže domaći proizvodi, zeleniš. Najprodavaniji proizvodi  su zeleniš, kao i limun, narandže, krompir, pasulj“, rekao je Perić.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Jelena Trivić zvanično kandidat za gradonačelnika Banja Luke

Narodni front počeo kampanju: Program za Banjaluku Narodni front ozvaničio je početak kampanje "Program za Banjaluku". Nakon sjednice Gradskog...

Održan zajednički sastanak Izvršnih odbora SDA Bijeljina i Janja (foto)

U Janji kod Bijeljine je juče (petak, 19. april 2024.) održan prvi zajednički sastanak Izvršnih odbora Stranke demokratske...

Neškovićev Zakon o Ustavnom sudu BiH povod bošnjacima za blokadu Doma naroda PS BiH

Sjednica Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH prekinuta je prije mjesec dana i nema naznaka da će u skorije...

Crvena zvezda za potvrdu titule, Partizan za produžetak sna

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigraće utakmicu u okviru prvog kola plej-ofa Superlige Srbije. 173. izdanje fudbalske svetkovine...