Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović čestitala je najveći hrišćanski praznik Vaskrs i poželjela da praznik nad praznicima bude inspiracija i nadahnuće za vječnu istinu o pobjedi dobra nad zlom i u danima velikih iskušenja i nedaća izvor snažne vjere u pravoslavne hrišćanske vrijednosti.

Cvijanović je u čestitki Njegovoj svetosti patrijarhu srpskom Porfiriju, svim arhijerejima, sveštenstvu, monaštvu i svim pravoslavnim vjernicima poželjela da predstojeće praznične dane provedu u duhovnom miru, zdravlju i svakom dobru, ispunjeni ljubavlju prema porodici i bližnjima.

„Vođeni Hristovim blagoslovom i snagom, neka Praznik nad praznicima bude inspiracija i nadahnuće za vječnu istinu o pobjedi dobra nad zlom, i u danima velikih iskušenja i nedaća, izvor snažne vjere u pravoslavne hrišćanske vrijednosti“, navela je Cvijanović.

U svjetlosti Vaskrsenja, Cvijanovićeva je poručila da jedni drugima poželimo vaskršnji mir i pokažemo zajedništvo, poštovanje i uvažavanje uz tradicionalni pozdrav Hristos Vaskrse, saopšteno je iz Kabineta srpskog člana Predsjedništva.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име