ČUBRILOVIĆ I MIĆIĆ – BEZ DILEME ostvarujemo pobjedu 15. novembra

Datum:

Share post:

„Bijeljinska organizacija i cijela regija uradili su veliki posao, zbog čega DEMOS očekuje dobar odziv građana na izborima i podršku da postanemo parlamentarna stranka u ovim lokalnim zajednicama“, rekao je tokom posjete Bijeljini lider DEMOS-a i predsjednik Narodne Skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović.
 
Čubrilović, koji je danas posjetio Ugljevik i Bijeljinu istakao je da od kandidata DEMOS-a očekuje da opravdaju povjerenje stranke i građana u lokalnim zajednicama i pružio podršku zajedničkim kandidatima koalicije u ovom dijelu Srpske.
 
'''Očekujemo da zajednički kandidati u Bijeljini i Ugljeviku budu pobjednici na izborima i da dobijemo stabilnu vlast u svakoj lokalnoj zajednici, pogotovo u Bijeljini, koja je jedan od najvažnijih centara Republike Srpske. Jako nam je važno da ovdje budemo dio skupštinske većine preko koje ćemo moći uticati na dalji razvoj grada", poručio je Čubrilović.

DEMOS u Bijeljini očekuje osvajanje četiri odbornička mandata, rekao je nosilac liste Milan Dakić.

“Svoj program smo tokom kampanje posvetili i predstavili sugrađanima. Radili smo vrijedno cijele godine, a ne samo u kampanji i to Semberci dobro znaju”, rekao je Dakić na predstavljanju odborničkih kandidata stranke u Centru za kulturu.

Predsjednik Regionalnog odbora stranke i kandidat za odbornika Čedomir Stojanović izrazio je uvjerenje da će u Bijeljini osvojiti 7.000 glasova u Bijeljini.

“Cilj nam je da osvojimo oko 10.000 glasova u ovoj regiji i 12 do 13 odborničkih mandata.  Sada, sedam dana pred izbore, mogu reći da nam je potrebno još samo malo rada, truda i energije, da taj cilj i ostvarimo. Da napravimo korak više“, rekao je Stojanović i pozvao građane da podršku daju i zajedničkom kandidatu za gradonačelnika Mići Mićiću.

Predstavljanju kandidata DEMOS-a u Centru za kulturu prisustvovao je i aktuelni gradonačelnik Mićo Mićić.

“DEMOS je pokazao svoju snagu i ozbiljnost na ovim izborima. Uz pouzdane i kvalitetne partnere BEZ DILEME ostvarujemo pobjedu 15. novembra”, poručio je Mićić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Pokret za Bijeljinu sutra će se družiti sa sugrađanima i tradicionalno vršiti podjelu vaskršnjih jaja

Sutra, 3. maja u 10.00 časova, kod ulaza u Zelenu pijacu (pored San Marka) članovi Pokreta za Bijeljinu,...

Nevrijeme ponovo pogodilo Dubai – Kiša pada od noćas, uveli škole na daljinu

Ujedinjeni Arapski Emirati opet su na udaru velike količine padavina o čemu svjedoči kiša koja u Dubaiju pada od...

IVA ANDRIĆ VICEŠAMPIONKA BOSNE I HERCEGOVINE – GORDIĆ I PANIĆ BRONZANI (foto)

Proteklog vikenda u Zenici održano je Državno prvenstvo za Djecu do 13 godina u borbama i katama pojedinačno...

BIJELJINA: Polaganjem vijenaca obilježeno 32 godine od osnivanja „GARDA PANTERI“ (foto)

Danas su u Bijeljini, polaganjem vijenaca na Spomeniku poginulim borcima Semberije obilježene 32 godine od osnivanja "Garde Panteri". Nakon...