ĆORIĆ: ''Nisam potpisnik urgencije za skidanje ''Dragstesa'' sa mreže'' (foto,video)

Datum:

Share post:

Stevo Lazić, vlasnik BP „Dragstes“, juče je protestovao ispred „Elektro-Bijeljine“ protiv „Nešković“ kompanije. On ističe da od 13. maja nemaju struje, već da rade sa agregatom i da im od tada niko ne izlazi u susret.


Lazić dodaje da im je „Elektro-distribucija“ navela da će, ukoliko otklone kvar na dalekovodu, doći da ih ponovo priključe na mrežu.

LAZIĆ: Struja isključena po nalogu Dragiše Maksimovića

On, takođe, navodi da je struja isključena po nalogu Dragiše Maksimovića,

Dragiša Maksimović

TESTNA REKLAMA

a da je v.d. direktor „Elektro-Bijeljine“ Vaso Arsenović bio 13. maja na licu mjesta, gdje ga je Lazić lično pitao na osnovu čega ih skida s mreže i da na to nije dobio odgovor.

Vaso Aresenović

Finansijski direktor „Elektro-Bijeljine“ Nedeljko Ćorić je za portal Dešavanja u Bijeljini rekao da on nije potpisnik urgencije za skidanje „Dragstesa“ sa mreže, niti je on lice koje može da vrati „Dragstes“ na mrežu, ali da je siguran da „Elektro-Bijeljina“ nije napravila grešku.

Ćorić: ''Elektro-Bijeljina'' ne može biti TALAC u SUKOBU dvije zavađene strane
„Nisam tehničko lice i ne mogu da dam odgovore na određena pitanja. Ali odgovorno tvrdim da „Elektro-Bijeljina“ nije napravila nijednu grešku, nijedan propust. Sve je rađeno u skladu sa zakonom.

Ukoliko je neko nezadovoljan postupkom, može da tuži i da ostvari svoja prava, ali ne može „Elektro-Bijeljina“ biti talac u sukobu dvije zavađene strane. Dva privrednika ne mogu da se usaglase oko dijela dalekovoda koji treba da se izmjesti i to ne može „Elektro-Bijeljina“ da riješi. To je najjednostavnije“, rekao je Ćorić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Drina ostavila pustoš u Janji – pomoći poljoprivrednicima niotkuda! (foto,video)

Drina je ostavila pustoš na poljoprivrednim imanjima u MZ Janja kod Bijeljine a pomoći niotkuda tako da poljoprivrednici...

Vico Zeljković najavio povratak na scenu fudbalske A reprezentacije Republike Srpske

"A" selekcija mirovala 21 godinu: Povratak na međunarodnu scenu reprezentacije Srpske Reprezentativne selekcije Republike Srpske vraćaju se na fudbalsku...

Da pređemo na TI – BOJAN NOVOKMET – Pamtim momenat kad sam prvi put zakoračio na odbojkaški teren (video)

Bojan Novokmet, odbojkaš, menadžer... vlasnik "Sunrise" u Bijeljini, bio je gost emisije „Da pređemo na TI“. Novokmet je...

USORAC: Mljekari u Srpskoj nezdovoljni visinom podsticaja

Proizvođači mlijeka u Republici Srpskoj nisu zadovoljni novim nacrtom Pravilnika o uslovima i načinu ostvarivanja novčanih podsticaja za...