ĆORIĆ: Možemo da budemo zajedno-MIĆIĆ JE KANDIDAT!

Datum:

Share post:

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je danas da će predsjednik Stranke demokratske srpske Semberije – Mićo Mićić biti zajednički kandidat te dvije stranke za gradonačelnika Bijeljine.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a u Bijeljini Nedeljko Ćorić ovom prilikom je rekao da je na ovaj način u Bijeljini stvoren jak kapacitet i da ovo nije samo priča o projektima, već priča o stabilnoj vlasti u Bijeljini i prije i poslije izbora.

 

„Ovo je priča koju možemo da ponudimo našim građanima i možemo da ih ubijedimo da ćemo biti u prilici da na najodgovornija mjesta imenujemo one ljude koji možda nisu podobne političke ličnosti, već su isključivo sposobni da obavljaju te funkcije. Isto tako ćemo imati kapacitet da smjenjujemo one koji neodgovorno obavljaju svoje funkcije na pozicijama na kojima se nalaze. Jako je važno da ovim šaljemo poruku cijeloj javnosti RS i svim lokalnim zajednicama da je važno da se okupimo oko zajedničkih ciljeva“, rekao je Ćorić.

On je naveo da ovo nisu samo ciljevi koji su determinisani na lokalnom nivou, već ciljevi koji trebaju da imaju širi značaj i po pitanju nacionalnog jedinstva i po pitanju svih osnova koje su utkane i ugrađene u temelje RS. 

„Bitno nam je da smo mi prvi u Bijeljini uspjeli da prevaziđemo sve te neke lokalne nejasnoće ili moguće pretpostavke da ne možemo da budemo zajedno. Danas možemo da budemo zajedno i danas možemo da budemo okupljeni svi na jednom mjestu. Želim da podržim i svog kolegu narodnog poslanika koji nam se priključuje u većini. Danas je skupštinska većina u NSRS bogatija za jednog kvalitetnog čovjeka koji će od danas sa nama da dijeli iste vrijednosti“, zaključio je Ćorić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Današnje CIJENE proizvoda na kvantaškoj pijaci u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Kvantaškoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA 1 BIJELI LUK – VREĆA 5 kg 50,00 KM 2 CRNI LUK  3 kg 6,00 KM 3 KROMPIR...

Danas je Sveti apostol Timotej

Prema legendi u koju vjeruju svi hrišćani, osim dvanaest velikih apostola koji su poznavali Isusa i bili njegovi...

Dnevni horoskop za 5. mart

Ovan POSAO: Na ovom polju je sve u redu, ali prenosite frustracije zbog privatnih problema na kolektiv. Potrudite se da...

PET MAGAZIN: Iskazivanje ljubavi prema mački naziva se ailurofilija

Ljubitelji mačaka nazivaju se ailurofilima. Ako imate mace u svom domu, one čine važan deo vašeg života i...