ĆORIĆ: Možemo da budemo zajedno-MIĆIĆ JE KANDIDAT!

Datum:

Share post:

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je danas da će predsjednik Stranke demokratske srpske Semberije – Mićo Mićić biti zajednički kandidat te dvije stranke za gradonačelnika Bijeljine.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a u Bijeljini Nedeljko Ćorić ovom prilikom je rekao da je na ovaj način u Bijeljini stvoren jak kapacitet i da ovo nije samo priča o projektima, već priča o stabilnoj vlasti u Bijeljini i prije i poslije izbora.

 

„Ovo je priča koju možemo da ponudimo našim građanima i možemo da ih ubijedimo da ćemo biti u prilici da na najodgovornija mjesta imenujemo one ljude koji možda nisu podobne političke ličnosti, već su isključivo sposobni da obavljaju te funkcije. Isto tako ćemo imati kapacitet da smjenjujemo one koji neodgovorno obavljaju svoje funkcije na pozicijama na kojima se nalaze. Jako je važno da ovim šaljemo poruku cijeloj javnosti RS i svim lokalnim zajednicama da je važno da se okupimo oko zajedničkih ciljeva“, rekao je Ćorić.

On je naveo da ovo nisu samo ciljevi koji su determinisani na lokalnom nivou, već ciljevi koji trebaju da imaju širi značaj i po pitanju nacionalnog jedinstva i po pitanju svih osnova koje su utkane i ugrađene u temelje RS. 

„Bitno nam je da smo mi prvi u Bijeljini uspjeli da prevaziđemo sve te neke lokalne nejasnoće ili moguće pretpostavke da ne možemo da budemo zajedno. Danas možemo da budemo zajedno i danas možemo da budemo okupljeni svi na jednom mjestu. Želim da podržim i svog kolegu narodnog poslanika koji nam se priključuje u većini. Danas je skupštinska većina u NSRS bogatija za jednog kvalitetnog čovjeka koji će od danas sa nama da dijeli iste vrijednosti“, zaključio je Ćorić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

SDS: “Neizmirene obaveze su naslijeđene”

“Neizmirene obaveze su naslijeđene” Iz SDS objasnili zašto su na kraju prošle godine dugovali 319.608 KM Dug od 319.608...

PREMINUO general Aco Tomić

Preminuo je Aco Tomić, penzionisani general i bivši načelnik Uprave bezbednosti Vojske SRJ. Tomić je rođen je 6. januara 1948....

MARKOVIĆ: Donošenje Izbornog zakona RS bila još jedna predstava

Danas je Centralna izborna komisija BiH raspisala izbore i očekujem da će uskoro, kada se prijave za izbore...

LOPARE: Markovdan – slava hrama u Potraši (foto)

U selu Potraš kod Lopara povodom krsne slave hrama Svetog apostola i jevanđeliste Marka – Markovdana je služena...