Čokoladicama mamio učenice u auto

Datum:

Share post:

DERVENTA – Policija je pokrenula istragu nakon što im je prijavljeno da je misteriozni muškarac crne, duge kose zaustavljao vozilo pored učenica Osnovne škole „Nikola Tesla“ u mjestu Mala Sočanica, kod Dervente, a zatim im nudio prevoz kući i častio ih čokoladicama.

Slučaj je, kako saznajemo, prijavila učiteljica djevojčica koje su se povjerile da ih je neznanac uznemiravao dva dana zaredom.

TESTNA REKLAMA

„Učiteljica je izjavila da se crni auto 1. i 2. novembra, u nenaseljenom dijelu sela, zaustavljao pored učenica kada su se vraćale kući. U autu je, kako tvrde djevojčice, bio muškarac srednjih godina. Davao im je čokoladice i nudio im da uđu u auto, što su one odbile“, pojašnjava sagovornik „Nezavisnih“.

Kako saznajemo, policija se odmah prihvatila posla i razgovarala sa učenicama, učiteljicom i mještanima.

„I to nije sve… Pojačano se svakodnevno obilazi područje gdje je, kako je navedeno u prijavi, uočen taj automobil. Međutim, nakon 2. novembra sličnih slučajeva nije bilo“, ističe naš sagovornik.

Iz Policijske uprave Doboj kazali su da pripadnici Policijske stanice Derventa utvrđuju činjenično stanje u vezi sa prijavljenim događajem, prema kojem je 1. i 2. novembra u blizini osnovne škole uočen tamni automobil kojim je upravljao nepoznati muškarac, a koji je nudio prevoz djeci do kuće te im davao čokoladice.

„Policajci Policijske stanice Derventa će intenzivirati obilazak tog područja, a sve u cilju preventivnog djelovanja i eventualnog sprečavanja negativnih pojava“, uvjeravaju iz policije.

Direktor ove škole Ljubiša Đurić potvrdio je za „Nezavisne“ da nakon ove prijave policija utvrđuje činjenice.

„Nije jednostavno čuti tako nešto, ali ipak ne vlada prevelika zabrinutost zbog ovog slučaja“, rekao je Đurić.

Po njegovim riječima, nakon svega oprez je i sama škola podigla na viši nivo.

„Učitelji ne puštaju djecu dok ne dođu roditelji. To je jedina mjera koju smo mi mogli uraditi i tako smo i postupili“, naveo je Đurić.

Povezana vijest: Muškarac iz auta nudi djeci prevoz, derventska policija istražuje slučaj

Izvor: www.nezavisne.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

MALO SUTRA: Dodik o zabrani tri prsta – Mogli bi zabraniti i ljubljenje tri puta i da se krstimo

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je besposlen mozak đavolje igralište i da u duhu te...

Usvojena SARAJEVSKA DEKLARACIJA koja osuđuje dizanje tri prsta NENADA NEŠIĆA!?

Skupština Kantona Sarajevo jednoglasno je danas usvojila deklaraciju kojom se najoštrije osuđuje dizanja tri prsta ispred zajedničkih institucija,...

DVOROVI: Učenici generacije kumovali na školskoj slavi! (foto)

JU OŠ "Dvorovi" u Dvorovima proslavila je školsku slavu Svetog Savu. Prigodnom programom prisjetili su se lika i djela...

SVETI SAVA SVEČANO OBILJEŽEN U ŠKOLAMA NA MAJEVICI (foto)

Školska slava Sveti Sava i ove godine tradicionalno je proslavljena u centralnim osnovnim školama i njihovim područnim odjeljenjima...