CJENOVNIK TIJANE AJFON: Razrađena šema za prostituciju, a daje i POPUST

Datum:

Share post:

Isplivao je cjenovnik Tijane Ajfon i kada vidite uhvatićete se za glavu.

Tijana Ajfon koja je uhapšena u akciji policije za podvođenje i prostituciju dok je ilegalno u čamcu pokušala da pređe rijeku sa još tri djevojke vodeći ih na žurku, odavno je poznata u krugovima elitne prostitucije i ima zvaničan cjenovnik, dok ponekada, za stalne mušterije čak daje i popust.

Kako Blic saznaje od izvora bliskih ovoj starleti koju je polciija uhapsila na gomili ona za dan zaradi 700 evra, a za jednu noć oko 500 evra i to je osnovni cjenovnik koji se mijenja u odnosu na to da li ilegalni posao obavlja van granica Srbije, da li u sramnoj akciji učestvuje više djevojaka i muškaraca, te da li su u pitanju stalni uživaoci njenih usluga i koliko su oni “zahtjevni”.

– Tijana Ajfon za dan zaradi 700 evra, a za jednu noć 500 evra, ali kada ide van granica zemlje njena tarifa iznosi 700 evra plus troškovi putovanja. Kada radi u Crnoj Gori sedam dana onda svoje usluge naplaćuje 2.250 evra za jednu nedjelju, ali zahtjeva luksuzni smještaj i transport na visokom nivou, kao i sitne poklone i večere tokom boravka. Od poklona prihvata sve, od zlata, skupih torbi, cipela, telefona – priča izvor upućen u cenovnik koji je, pak, želio da ostane anoniman.

Izvor dalje objašnjava da Tijana Ajfon umije da bude darežljiva prema mušterijama koje joj se iznova i iznova vraćaju.

Tijana Ajfon uhvaćena “na gomili”
– Stalne mušterije u Beogradu često časti popustom, te ljudima koje poznaje intimne odnosne naplaćuje po nižoj cijeni, nekada i prepolovi, a kada organizuje druge devojke umije da se ugradi i u njihovu tarifu, a svoju za grupne odnose onda povećava. U torbi često nosi pomagala i te “dodatne igrice u krevetu” ume da naplati i duplo, pa ako su mušterije “maštovitije” ona nekada cijenu poveća i na 1.000 evra za noć – objašnajva izvor.

Podsjećamo, prije nekoliko godina Tijana je na jednom snimku govorila da će imati odnose dva sata, ali da joj nije do toga jer je već tri puta obavljala tu radnju i da više ne može pa šta god da joj se nudi. Ona je tom prilikom rekla da joj je i puna torba raznih pomagala.

Podsjećamo, Tijana Ajfon je u velikoj akciji “Kristal” uhapšena u čamcu sa još tri drugarice.S.P. ima 32 godine i dolazi iz Beograda, J.D. ima 27 godina i nastanjena je u Mladenovcu (opština Beograd), te Sofija Gačić koja ima 27 godina i nastanjena je u Beogradu.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: blic.rs/srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Na pragu nove građevinske sezone kvadrat stana mogao bi da bude skuplji i do 20 odsto

U Bijeljini u posljednje dvije godine nisu zabilježeni smanjena potražnja, niti pad cijena stanova. Naprotiv, rast cijena nekretnina...

Održana proširena sjednica GrO SNSD Bijeljina

Večeras je održana proširena sjednica GrO SNSD Bijeljina Kroz više diskusija u demokratskoj i pozitivnoj atmosferi, obrađeno je više...

KMF “Radnik MD Shop” u polufinalu Kupa BiH

KMF "Radnik MD Shop" u polufinalu Kupa BiH Izgleda da mostarska klima odgovara futsalerima iz Bijeljine. Večeras je KMF...

KABINET GRADONAČELNIKA: Bijeljinski fudbalski savez da izađe iz ofsajda! (foto)

Saopštenje za javnost Kabineta gradonačelnika Bijeljine prenosimo u cjelosti: Opštinski fudbalski savez (OFS) Bijeljina nastavlja sa kabadahijskim ponašanjem, igrajući...