CIK DONIO ODLUKU: Ponovno se BROJE GLASOVI za predsjednika Republike Srpske (VIDEO)

Datum:

Share post:

Na hitnoj sjednici Centralne izborne komisije Bosne i Hercegovine donesena je odluka o ponovnom prebrojavanju glasačkih listića za predsjednika Republike Srpske zbog „neregularnosti i matematičkih nelogičnosti“, saopštili su iz CIK.

CIK je jutros održala kolegij na kojem je razmotrila primjedbe i prigovore na tok izbornog procesa u Republici Srpskoj za predsjednika i potpredsjednika Srpske.

Imali smo materijalne dokaze i video materijale gdje je nesumnjivo taj proces kontaminiran da nije moguće dati rezultate izbora. CIK je odlučio izdati naredbu: CIK po službenoj dužnosti glavnom centru za brojanje naređuje da obavi otvaranje vreća i prebroji glasačke listiće ponovo i listiće u Brčko Distriktu za predsjednika Republike Srpske kazao je predsjednik CIK Suad Arnautović.

Podsjetimo, opozicija u Srpskoj danima traži da se ponovi brojanje glasova i da je kandidat za predsjednika Republike Srpske Jelena Trivić, pobjednica izbora.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Studenti iz Šapca posjetili bijeljinsku Bolnicu

Studenti druge godine i njihovi profesori Akademije strukovnih studija Šabac, Odsek za medicinsko i poslovno tehnološke studije iz...

Kako da zaštitite vašu baštu i biljke od nevremena

Bašte i vrtovi su dio mira i ljepote u našim životima, ali ih nevrijeme može brzo pretvoriti u...

Srpska bogatija za 13 djevojčica i 12 dječaka

U porodilištima u Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođeno je 25 beba, 13 djevojčica i 12 dječaka,...

Odbojkaši „Radnika“ odbranili titulu prvaka Bosne i Hercegovine

Odbojkaši Radnika odbranili su titulu prvaka Bosne i Hercegovine. Iako nisu imali prednost domaćeg terena u finalu, odbojkaši Radnika...