Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić novinarima i zaposlenim u medijskim kućama uputio je čestitku povodom Dana slobode medija i poželio da svi zajedno što prije pobijedimo epidemiju i vratimo se normalnim uslovima života i rada.

„Poštovani novinari i svi zaposleni u medijskim kućama, povodom Dana slobode medija, upućujem vam čestitku i zahvalnost na požrtvovanosti i energiji koju svakodnevno ulažete da pravovremeno izvještavate javnost o događajima u našem Gradu.

Kolika je važnost vašeg posla i objektivnog izvještavanja, najbolje se vidi u vanrednim okolnostima, poput trenutne krize u vezi sa epidemijom virusa korona, kada su mediji važan činilac u borbi protiv nevidljivog neprijatelja. Istovremeno, u prethodnim danima se najjasnije vidio značaj slobode medija, ali slobode koja ne prelazi u širenje dezinformacija, nego slobode medija koja znači korektno sagledavanje svih aspekata stanja u društvu.

Želim vam da što prije svi zajedno pobijedimo epidemiju i vratimo se normalnim uslovima života i rada u interesu svih građana Grada Bijeljina, odnosno, redovnoj saradnji između medija i Gradske uprave.

''Srećan vam Dan slobode medija!“

Dešavanja u Bijeljina
Izvor: desavanjaubijeljini.com
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име