CACANOVIĆ: Čestitam OK ’’Radnik’’ Bijeljina – političari da se više ne reklamiraju preko sporta

Datum:

Share post:

Odbojkaši Radnika iz Bijeljine su odbranili titulu prvaka Bosne i Hercegovine, a sportski uspjeh im je preko svog zvaničnog FB naloga čestitao i Slaviša Cacanović, član skupštine FK ’’Radnik’’ Bijeljina, ujedno poručivši javnosti Semberije da se političari više ne reklamiraju preko sporta, a status prenosimo u cjelosti:

Čestitam OK ’’Radnik’’ uspehe uz nadu da se ovakve stvari nikad ne ponavljaju a da se političari više ne reklamiraju preko sporta.

Pročitao sam pismo predsednika Odbojkaškog kluba Radnik Darka Manojlovića i kao neko ko prati sport i živi za sport i sa sportom leže i ustaje imam svoj komentar.

Darka poznajem kao sportistu ne kao političara i mogu o njemu kao takvom da kazem sve najbolje. Na sport pokusavam gledati bez politike koliko god je to moguce.

Odbojka nije profitabilan sport ni na vrhunskom nivou a kamo li nivou BIH. OK Radnik je u zadnje vreme zaista napravio iskorak i izašao iz okvira prosečnosti pa čak prošle godine igrao i kvalifikacije za ligu šampiona što je ogroman uspeh.

Lično i na odbojku i na fudbal i kosarku idem kao navijac Radnika. Znam da je sport u raljama politike nažalost i znam da političari prisvajaju uspehe tih klubova i slikaju se i hvale se i smatram to jako lošom praksom.

Niko od političara ne daje svoj novac već novac svih nas.

Djeca koja treniraju i igraju u OK Radnik ali i u svim drugim sportovima ne smiju biti taoci politike i mora im se obezbediti da normalno treniraju i odrastaju.

Puna su nam usta priča da djecu odvojimo od ulice , telefona , društvenih mreža a kad treba da pomognemo kaznjavamo ih i teramo od sporta.

Lično to znam kao roditelj dece koja igraju odbojku koliko puta sam morao da molim da se djeci zagrije sala da pokupi prašina urede toaleti itd.

Čestitam OK Radnik uspehe uz nadu da se ovakve stvari nikad ne ponavljaju a da se političari više ne reklamiraju preko sporta.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PODIJELJENI VASKRŠNJI DAROVI EPISKOPA FOTIJA

U susret proslavljanju Praznika Vaskrsenja Gospoda Isusa Hrista, blagoslovom Episkopa zvorničko-tuzlanskog Gospodina Fotija, jerej Branislav Nedić, protođakoni Nemanja...

Bijeljina postaje turistička destinacija

Osim velikih gužvi, u Bijeljini je primjetan i povećan broj turista u prazničnim danima. To govori u prilog...

Vučević prvi zvanični susret na novoj funkciji obavio sa Patrijarhom Porfirijem

Predsjednik Vlade Miloš Vučević izjavio je danas da mu je drago što je svoj prvi zvanični sastanak na...

VIŠKOVIĆ: Srpska je finansijski stabilna

Srpska je finansijski stabilna. Od kraja 2018. godine do danas penzije su povećane za 60,1 odsto, a plate...