’’BOTEX“ Doboj organizuje prvi kućni sajam (foto)

Datum:

Share post:

Preduzeće ’’BOTEX“ Doboj otganizuje prvi kućni sajam a isti će biti održan 25 i 26 novembra 2022. godine u sjedištu firme KR „BOTEX“ SP Borislav Božanović na adresi Bukovac-Vranduk bb, Šešlije.- DOBOJ.

Preduzeće Botex dugi niz godina proizvodi i prodaje posteljine, madrace i tapacirani namještaj.

Višegodišnje kontinuirano obučavanje, usavršavanje, sticanje znanja i iskustva na ovom polju “Botex’’ koristi na najbolji mogući način da bi zadovoljio potrebe svojih kupaca u pogledu kvalitetnog sna i ugodnog odmora.

Preduzeće Botex, osnovano je 2000. godine, kolektiv je u ekspanziji, te je specijalizovano za proizvodnju i prodaju madraca, posteljnog programa i tapaciranog namještaja.

TESTNA REKLAMA

’’Botex’’ je na osnovu istraživanjem tržišta i primjenom znanja iz navedenih oblasti tokom poslednjih godina, često nezadovoljni ponuđenim strategijama poslovanja i ponudom struke, odlučio formirati tim sa vlastitom vizijom, misijom i ciljem.

Tim ’’Botexa’’ se sastoji od mladih i ambicioznih stručnjaka čiji je osnovni zadatak maksimalno prilagođavanje zahtjevima i željama postojećih i potencijalnih kupaca. 

Prefuzeće trenutno zapošljava preko 30 radnika, a u naredbnom periodu se nadaju povećanju broja zaposlenih.

Proizvodi ’’Botexa’’ zadovoljavaju ekološke norme i potrebe anatomije tijela, a proizvodi su atestirani od strane nadležnih institucija iz naše branše.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Gradsko pozorište ‘’Semberija i ‘’stojeće ovacije’’ novosadske publike za “Hasanaginicu”

Predstava Gradskog pozorišta “Semberija” Bijeljina i Narodnog pozorišta Republike Srpske „Hasanaginica“, nastala prema dramskom komadu Ljubomira Simovića, a...

Stevandić o formiranju vlasti na nivou BiH: „Vlast se ne pravi sa opozicijom“

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić izjavio je danas da bi formiranje vlasti na nivou BiH sa...

Gradonačelnik Bijeljine ugostio Edhema Čustovića i Momčila Amovića (foto)

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović je danas (čevrtak, 08. decembar 2022.) ugostio Edhema Čustovića i Momčila Amovića te se...

Sa SKUPLJOM STRUJOM pomirili se i narod i opozicija

Poslije će biti kasno za kukanje: Sa SKUPLJOM STRUJOM pomirili se i narod i opozicija Prije tri godine opozicija...