BOSIĆ: Vlast ima uticaj na pokušaj eliminacije SDS – upitna regularnost predstojećih izbora

Datum:

Share post:

Poslanik SDS u Parlamentarnoj skupštini BiH Mladen Bosić izjavio je da je regularnost predstojećih lokalnih izbora dovedena u pitanje.

– SDS je imala samo jedan račun za razliku od drugih stranaka koje imaju više računa u komercijalnim bankama. Preko jedinog računa SDS je funkcionisala posljednjih 20 godina i u međuvremenu nema novih sankcija našoj stranci i banka kod koje je SDS imao račun ugasila – podsjetio je Bosić, a prenosi klix.

Dodao je da je Agencija za bankarstvo Republike Srpske, “obavezna da natjera i nadgleda banke da svi imaju isti tretman prema svim fizičkim i pravnim licima, nije ništa uradila po tom pitanju i to je očigledan dokaz da vlast u Republici Srpskoj koja ih kontroliše ima uticaja na pokušaj eliminacije i ukidanja SDS na ovakav način”

– Ovaj problem može riješiti i vlast Republike Srpske koja je dužna da zaštiti sva pravna lica koja posluju u skladu sa domaćim zakonodavstvom – zaključio je Bosić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Gradonačelnik Bijeljine čestitao novu titulu njegovom Visokopreosveštenstvu arhiepiskopu i Mitropiolitu zvorničko-tuzlanskom gospodinu Fotiju (foto)

Gradonačelnik Bijeljine čestitao novu titulu njegovom Visokopreosveštenstvu arhiepiskopu i Mitropiolitu zvorničko-tuzlanskom gospodinu i ocu našem Fotiju Saopštenje za javnost...

ĐURĐEVIĆ: Treba nam naš Izborni zakon

Trebamo imati naš Izborni zakon. CIK je pokazao i dokazao koliko loše radi, poručio je ovo Dragan Đurđević...

LOPARE: Održan okrugli sto o uticaju rudarenja litijuma na životnu sredinu

U Centru za kulturu Lopare održan je okrugli sto u sklopu kampanje „Uticaji rudarenja litijuma i drugih mineralnih...

SDS i PDP: Vlast može donositi odluke i bez opozicije

SNSD i koalicioni partneri imaju većinu i mogu donositi sve odluke bez opozicije, saopšteno je iz SDS-a. Iz SDS-a...