BORENOVIĆ TRAŽI SMJENU ministra Košarca

Datum:

Share post:

Poslanik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine i predsjednik PDP, Branislav Borenović, uputio je danas inicijativu za smjenu ministra spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH, Staše Košaraca.

Nakon, kako su je mediji prozvali, korona-žurke, na kojoj su bez poštovanja mjera bili i zvaničnici BiH, reakcije stižu i od opozicije.

Borenović je predsjedavajućem Savjeta ministara BiH, Zoranu Tegeltiji, uputio inicijativu kojom se obavezuje da odmah pokrene postupak za smjenu ministra spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara BiH.

 
– Ružno, ne može biti ružnije, sramota! Predsjedavajući Savjeta ministara da smjeni ministra. Veselo je bilo sinoć u Sarajevu u jadnom restoranu u kome se među većom grupom Sarajlija nalazio i ministar spoljne trgovine i ekonomske saradnje BiH Staša Košarac – napisao je Borenović na svom

Podsjetimo, sinoć oko 22 časa policija je prekinula korona-žurku na kojem je prisustvovalo blizu 20 osoba. Oni su nepoštujući mjere Federalnog štaba civilne zaštite i Kriznog štaba KS boravili u ugostiteljskom objektu koji je morao biti zatvoren, takođe naredbom nadležnih organa.
 

Pored Košarca za stolom su bili i pjevači Halid Bešlić, Hari Mata Hari, Semir Cerić Koke, Šerif Konjević i drugi. Tu je bio i dekan Veterinarskog fakulteta Nihad Fejzić koji je inače član Naučnog tijela za praćenje i analizu situacije izazvane korona virusom u Kantonu Sarajevo.

Dešavanha u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Skoro pola miliona KM koštao neuspjeli referendum u Bijeljini

POJEO VUK MAGARCA Skoro pola miliona KM koštao neuspjeli referendum u Bijeljini Skupštinska većina u Bijeljini snosi odgovornost zbog...

Naučnici ne znaju zašto: Ova vrsta raka je u porastu među mladima

Smrtonosna vrsta raka u porastu je među mlađim odraslim osobama u Kanadi i Sjedinjenim Državama prema novim podacima...

Skoro 500 000 KM koštao neuspjeli referendum u Bijeljini

POJEO VUK MAGARCA Skoro pola miliona KM koštao neuspjeli referendum u Bijeljini Skupštinska većina u Bijeljini snosi odgovornost zbog...

Sa tržišta povučeno 99 bicikala za djecu

Sa tržišta BiH povučeno je 99 bicikala za djecu jer su provedena istraživanja pokazala da nisu bezbjedna, saopštila...