Vršilac dužnosti direktora JZU Bolnica „Sveti Vračevi“ u Bijeljini Milica Lovrić oštro je demantovala informaciju da je donijela odluku kojom se parking u krugu Bolnice naplaćuje i dobrovoljnim davaocima krvi koji su do sada bili oslobođeni plaćanja.

Naime, redakciji portala “Dešavanja u Bijeljini” danas se obratio građanin izražavajući nezadovoljstvo zbog odluke kojom se, kako navodi, od juče naplaćuje parking u krugu Bolnice i dobrovoljnim davaocima koji su do sada bili oslobođeni, ističući da  je jutros lično platio parking, kao dobrovoljni davalac više od 15 puta.

“U jutrošnjem razgovoru sa gospodinom Žarkom, doktorom sa transfuzije napomenuto je da su oni na transfuziji čuli za to, ali da nikakva zvanična odluka nije došla. Ja sam lično jutros platila parking kao dobrovoljni davalac više od 15 puta”, navodi se u informaciji koja je proslijeđena portalu “Dešavanja u Bijeljini”.

Novinari portala pozvali su v.d. direktora Bolnice Milicu Lovrić, koja je navedene tvrdnje odlučno odbacila, istakavši da nikakva odluka ovakve prirode nije donesena.  
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име