Bogdan Tadić ispred Stambeno komunalnog odjeljenja govorio je o parku koji će biti izgrađen u naselju „Knez Ivo od Semberije“. Idejno rješenje i projekat su izmijenjeni i potpuno prilagođeni željama i prijedlozima građana koji su bili na javnoj prezentaciji.

Prema novom projektu kompletno su sačuvana dva postojeća igrališta uz obnovu i rekonstrukciju, dodat je teren za boćanje kako su građani tražili, iz projekta je izbačen planirani travnati lavirint i umjesto njega na prijedlog građana će biti izgrađen mini amfiteatar otvorenog tipa.

„Zbog izmjene projekta nije raspisana javna nabavka kada je planirano, a to je u julu, sada su završne finese izrade projekta u toku, prvenstveno kada je u pitanju sistem navodnjavanja parka, jer znamo koliko je veliki problem leti za naš postojeći gradski park u kojem nemamo sistem navodnjavanja“, rekao je Tadić.

Javna nabavka će biti raspisana najkasnije do septembra, kada će se početi sa prvom fazom izgradnje parka a sljedeće godine će biti realizovana druga faza i završetak parka.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor:desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име