Biljana Lukić, predsjednik Aktiva žena SDS

Na danas održanom Saboru Aktiva žena Srpske demokratske stranke u Doboju Biljana Lukić iz Kotor Varoši je izabrana za predsjednicu Aktiva žena SDS , dok je za njenu zamjenicu izabrana Mladenka Pandurević iz Sokoca.

Biljanu Lukić za predsjednicu Aktiva žena SDS je kandidovao OO SDS Kotor Varoš, Mladenku Pandurević za zamjenicu je predložio Aktiv žena Izborne jedinice 8.

Biljana Lukić je izabrana sa 192 glasa.

Skupština Aktiva zena SDS broji 209 članica.

Biljana Lukić je rođena 1. maja 1987. godine u Banja Luci, gdje je završila srednju Medicinsku školu, a nakon toga Ekonomski fakultet, odsjek Ekonomija i poslovanje te stekla zvanje diplomirani ekonomista.

Član je Srpske demokratske stranke od 2005. godine i polaznik je prve generacije Političke Akademije SDS, član je opštinskog odbora SDS-a Kotor Varoš, predsjednica Aktiva žena SDS Kotor Varoš, predsjednica koordinacionog odbora Aktiva žena za izbornu jedinicu 3 i član Glavnog odbora Srpske demokratske stranke Republike Srpske.

U dva mandata bila je odbornik Srpske demokratske stranke u Skupštini opštine Kotor Varoš.

Zaposlena u JU Dječiji vrtić „Larisa Šugić“ Kotor Varoš na radnom mjestu šefa računovodstva. U njenoj biografiji se navodi i da se ističe se radom u brojnim političkim, društvenim, kulturnim i humanitarnim aktivnostima, te da je dobrovoljni davalac krvi u opštinskoj organizaciji Crvenog krsta Kotor Varoš.

Udata, majka troje djece.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име