BIJELJINSKI VODOVOD odgovorio na zahtjeve ISO 9001, ISO 14001 i ISO 22000

Datum:

Share post:

Bijeljinsko preduzeće “Vodovod i kanalizacija“ odgovorilo je na zahtjeve ISO 9001, ISO 14001 i ISO 22000. Na taj način, pokazali su posvećenost i odgovornost prema kvalitetu proizvoda i usluga, zaštiti životne sredine, sistemu koji osigurava proizvodnju i distribuciju zdravstveno bezbjedne vode za piće.
 
ISO 14001 predstavlja Sistem upravljanja životnom sredinom. Sistem upravljanja u A.D. „Vodovod i kanalizacija“ započeo je svoj razvoj sertifikacijom Sistema upravljanja zaštitom životne sredine 2011. godine, kojom je potvrđena usaglašenost sa standardom ISO 14001:2004.
 
Resertifikaciona provjera sistema vršena je za područje primjene ovog međunarodnog standarda u eksploataciji i distribuciji vode za piće, projektovanju, održavanju i izvođenju radova na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži, sakupljanju i odvođenju otpadnih voda.


 
Društvo je uspostavilo, dokumentovalo, implementiralo i stalno unapređuje Sistem upravljanja kvalitetom prema zahtjevima standarda ISO 9001.
 
Nakon uspješno provedene eksterne nezavisne kontrole 02.02.2018. godine, Sistem upravljanja bezbjednošću hrane sertifikovan je 20.03.2018. godine prema standardu ISO 22000:2007, za oblast „Eksploatacija i distribucija vode za piće“. Ovim sertifikatom potvrđeno je da je Društvo uvelo i primjenjuje sistem upravljanja sigurnošću vode za piće.
 
Dobijanjem navedenih sertifikata, kao i daljim planiranim implementacijama međunarodnih standarda A.D. „Vodovod i kanalizacija“ potvrđuje svoje trajno opredjeljenje da djelatnost Društva prema korisnicima usluga i ostalim zainteresovanim stranama, kao i unutrašnji procesi, budu usklađeni sa najvišim evropskim i svjetskim standardima po pitanju kvaliteta usluge, zaštite životne sredine, bezbjednosti vode za piće, zdravlja i sigurnosti na radu.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

NIKOLA GRUJIĆ briljirao u Španiji: Učestvovalo 750 studenata, MLADIĆ IZ LOPARA osvojio drugo mjesto

Dvadesettrogodišnji Nikola Grujić iz Lopara, student četvrte godine Fakulteta za računarstvo i informatiku Univerziteta „Sinergija“ u Bijeljini, na...

ĐURĐEVIĆ: Što je bilo do nas, mi smo uradili, a sve zbog razvoja naše Bijeljine

Što je bilo do nas, mi smo uradili, a sve zbog razvoja naše Bijeljine Zadovoljan sam radom Skupštine i...

PETROVIĆ: Uprkos opstrukcijama, Grad funkcioniše bolje nego bilo koji drugi grad u Srpskoj

Kako biste ocijenili rad Vašeg kabineta u prvom kvartalu ove godine? -Na prvom mjestu bih rekao da je rad...

Derventa prvi grad koji ima robote konobare (foto)

Grad Derventa je prvi grad u Bosni i Hercegovini koji ima robote konobare koji uslužuju goste. U restoranu...