BIJELJINSKI SDS NE ODUSTAJE od široke koalicije

Datum:

Share post:

GO SDS Bijeljina je pregovarao i pregovara sa svim strankama uključujući i SNSD o mogućoj širokoj koaliciji svih stranaka na lokalnom nivou potvrđeno nam je u ovoj stranci.

Centar okupljanja je podrška zajedničkom kandidatu za gradonačelnika, kako bi se ostvarili razvojni planovi, a o svemu će, nakon sutrašnje sjednice Izvršnog odbora bijeljinskog SDS,  biti izvješteno i Predsjedništvo stranke, naglašavaju iz bijeljinskog SDS.

 

GO SDS pregovara sa svim strankama radi stvaranja široke kolacije čiji cilj će biti ekonomski razvoj i realizacija više od 24 projekta vrijednosti više desetina miliona maraka, koji će obezbijediti da Bijeljina i dalje bude grad koji se najbrže razvija u BIH.  Jedan od centara okupljanja je i podrška aktuelnom gradonačelniku.

Da li to znači da traju pregovori i sa GO SNSD?
Na pitanje da li se to kosi stavom Predsjedništva SDS, Predrag Jović visoki funkcioner bijeljinskog SDS i zamjenik Gradonačelnika, kaže da posljednoj odluci tog tijela nije imenom navedena ni jedna stranka sa kojom SDS ne želi ili zabranjuje razgovore o koaliciji na lokanom nivou.

Zasijedaće Izvršni odbor bijeljinskog SDS koji će ispuniti zahtjeve Predsjedništva….

Jović kaže i da je Predsjednik SDS MIrko Šarović sa saradnicim prisustvovao zadnjoj sjednici Gradskog odbora kada je usvojena odluka da se Mićić ponovo kandiduje za gradonačelnika i da ima odriješene ruke  u dogovarnu koalicija.

Jović naglašava da je Bijeljina grad u kojem se, pored velikih infrastrukturnih,  realizuje niz ekonomskih projekata čiji investitori su sa područja od Brčkog do Loznice i Zvornika, te da je aktuelni gradonačelnik pokazao sposobnost u planiranju razvoja grada. 

Buduću skupštinsku većinu će, kako je reako činiti sve stranke koje podrže izbor gradonačelnika i  napredak Semberije, a samo smanjenje partijskih sukobljavanja bi moglo dopriijeti jačanju i Bijeljine i Republike Srpske.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: ntvarena.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Dragiša Trifunović iz Popova istrčao Beogradski maraton (foto)

Preko 13 hiljada takmičara učestvovalo je na 37. izdanju Comtrade Beogradskog maratona. Oboren je rekord po broju učesnika...

PATRIJARH Porfirije KRSTIO 30 MALIŠANA na praznik Cvijeti

Patrijarh Porfirije KRSTIO 30 MALIŠANA na praznik Cvijeti Njegova svetost patrijarh srpski Porfirije krstio je danas, na Cvijeti, tridesetoro...

LJUBIŠA PETROVIĆ: Bijeljina će dobiti sportsku dvoranu

Gostujući u emisiji "MAT" BN Televizije, Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović istakao je da je u njegovom mandatu mnogo...

Juniori OK „Radnik“ Bijeljina ŠAMPIONI Republike Srpske

Bijeljina ima još jedne šampione Republike Srpske, a to su juniori OK "Radnik" Bijeljina. Juniorska selekcija Odbojkaškog kluba ''Radnik"...