Bijeljinski Radnik u bezizlaznoj situaciji!? BLOKIRAN RAČUN – otkazan i prijateljski meč! KO JE ODGOVORAN?

Datum:

Share post:

Fudbalski klub ''Radnik'' iz Bijeljine se suočio sa novim problemom.
 
Nevolja za nevoljom, šta li je sledeće…?
Radnik je ispao iz Premijer lige BiH
Radnik je napustio kompletan prvi tim
Radniku bila isključena struja
Radnik mjesecima duguje plate fudbalerima i zaposlenima
Radnik ima ogromna dugovanja
Teren Radnika sa plastičnom-vještakom travom (investicija vrijedna oko 500.000 KM) još nije ograđen te prijeti opasnost da bude uništen prije i nego što se stavi u upotrebu
Predsjednik Upravnog odbora podnio ostavku
Radniku blokiran račun
Radnik otkazao prijateljski meč zbog nedostatka igračkog kadra
Šta li je sledeće….?

Blokiran račun
Naime kako saznaje portal Dešavanja u Bijeljini FK ''Radnik'' iz Bijeljine je blokiran i račun.
 
Grad Bijeljina je prije par dana uplatio Radniku i poslednje finansijske tranše za 2022. godinu ali odmah nakon toga je uslijedila finansijska blokada računa kluba zbog neizmirenih obaveza od strane Poreske uprave.
 
Podsjetimo se da je prije par dana predsjednik Upravnog odbora Ljubomir Stević podnio ostavku na tu funkcija tako da Radnik sada nema ''rukovodstvo''.
 
-Upravni odbor raspušten, Skupština ne zasjeda, direktor na godišnjem odmoru, igrači se razilaze, račun blokiran, upitno je kako i da li će se početi takmičenje. Najžalosnije je što to izgleda nikoga ne zanima, rekao je Goran Janjić član Savjeta za sport Skupštine grada Bijeljina.
 
Janjić dalje nastavlja da se niko ko je odgovoran ne oglašava, ni najodgovorniji koji je obećao ''Drim tim’’ prije godinu dana, a sad kad je voda iza vrata, ćuti.
 
-A ja ne mogu da ne okrivim one u čijoj je ruci i nož i pogača, i po posljednji put zamolim da se trgnu i preduzmu bilo kakav korak, zaključio je Janjić inače dijete FK ’’Radnik’’ iz Bijeljine.

PROČITAJTE JOŠ: Bijeljinski Radnik dobio novo rukovodstvo (foto,video)
https://desavanjaubijeljini.com/sr/news/Bijeljina//22244.bijeljinski-radnik-dobio-novo-rukovodstvo-foto,video.html
https://desavanjaubijeljini.com/sr/news/Bijeljina//22244.bijeljinski-radnik-dobio-novo-rukovodstvo-foto,video.html
 
Otkazana i prijateljska utakmica
Očito je da problemima u FK Radnik nikad nema kraja, jer su Bijeljinci trebali danas (srijeda, 20. jul 2022.) sa početkom u 18 časova odigrati drugi prijateljski meč protiv federalnog prvoligaša Sim Bau, ali je isti odgođen.

Razlog odlaganja prijateljske utakmice nismo uspjeli saznati u Radniku, ali kako saznaje naš izvor blizak gradskom stadionu razlog odgađanja utakmice je oskudan igrački kadar sa kojim se suočava doskorašnji premijerligaš, te neisplaćene obaveze prema igračima koji su došli ovog ljeta u Radnik.

U koliko se nešto konkretnije ne poduzme, nekadašnji premijeligaš suočen je sa katastrofalnim posljedicama uoči početka ligaškog takmičenja u Prvoj ligi Republike Srpske, piše Sport Bijeljina.
 
Nevjerovatna situacija u redovima doskorašnjeg premijerligaša
Mnogo nedaća se ''obrušilo'' na najprepoznatljiviji semberski fudbalski klub.
 
Radnik se nalazi u teškoj, možda i najtežoj situaciji od samog osnivanja što pokazuje i otkazivanje kontrolne-prijateljske utakmice zbog ’’nedostatka igračkog kadra’’.
 
Evo, po prvi put u istoriji fudbala na ovim prostorima se desilo da u Semberiji nema 11 fudbalera za utakmicu, i to ''prijateljsku''.

PROČITAJTE JOŠ: GRADONAČELNIČE, DA LI JE VAŠIM POGREŠNIM ODLUKAMA I VJEROVANJEM U POGREŠNE LJUDE PONOS SEMBERIJE DOVEDEN PRED GAŠENJE? Gdje je sada FK ''Radnik''?
https://desavanjaubijeljini.com/sr/news/Bijeljina//30256.gradonacelnice,-da-li-je-vascaronim-pogrescaronnim-odlukama-i-vjerovanjem-u-pogrescaronne-ljude-ponos-semberije-doveden-pred-gascaronenje-gdje-je-sada-fk-3939radnik3939.html
https://desavanjaubijeljini.com/sr/news/Bijeljina//30256.gradonacelnice,-da-li-je-vascaronim-pogrescaronnim-odlukama-i-vjerovanjem-u-pogrescaronne-ljude-ponos-semberije-doveden-pred-gascaronenje-gdje-je-sada-fk-3939radnik3939.html
 
PONOVO SE POSTAVLJA PITANJE – KO JE ODGOVORAN?
 
Gdje je sada FK ''Radnik''? Kuda i kako dalje? Ko potapa ''FK ''Radnik''?
Može li se i smije li se zaboraviti da je Radnik iznjedrio takve fudbalske veličine kao što su Đjordje Milovanović, Fahrudin Avdičević, Admir Smajić, Branimir Bajić i drugi, a sada,  glavom bez obzira iz Radnika bježe ne samo prvotimci, već i juniori i kadeti.

Radnik se nakon očajne sezone i ispadanja iz Premijer lige BiH našao u takmičarsko, organizacionoj i finansijskoj agoniji.

Gdje je sada FK ''Radnik'' ? Kuda i kako dalje? Ko potapa 'FK ''Radnik''?

Ima li neko ko će odgovoriti na ovo pitanje? Ko je odgovaran?

Bijeljinski Radnik ima istoriju i to ne kakvu, nego uspiješnu i prepoznatljivu istoriju. Ko se to igra, i ko sebi uzima za pravo da ruši istoriju Radnika?

Stara je poslovica da brod koji tone svi napuštaju, Upravni odbor praktično ne postoji, nema nagovještaja da će se uskoro održati sjednica Skupštine kluba (kakva god da je)…

Postavlja se i pitanje…KOME DA SE UPUTI PITANJE…kuda plovi naš plavi brod, naša fudbalska svetinja, naš FK ''Radnik'', naša plava famelija…KO GA POTAPA?

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

DOM ZDRAVLJA BIJELJINA: Predavanje na temu “Metode četkanja zuba”

Glavna sestra Službe preventivne, dječije i opšte stomatologije, Jelka Marković održala je zdravstvenim radnicima svih službi Doma zdravlja...

Uspješno završena akcija ”UZMI TAG, PROĐI BRŽE” – U sistemu više od 8.000 novih korisnika

Popust od 60 odsto na redovnu cijenu TAG-a izazvao veliko interesovanje građana, koji su od 25. decembra prošle...

ALEKSANDAR ĐURĐEVIĆ: Prvi mart nije praznik i dan za proslavu, već dan žalosti

Post Aleksandra Đurđevića predsjednika Skupštne Grada Bijeljina a povodom ubistva srpskog svata na današnji dam 1. marta 1992...

Cvijanović i Dodik razgovarali sa Orbanom i Sijartom (foto,video)

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik razgovarali su danas u Antaliji sa...