Bijeljinski gimnazijalci u akciji “April – mjesec čistoće“ u organizaciji Gradske upravi i PED “Majevica“ (foto)

Datum:

Share post:

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović se zahvalio profesorima i učenicima Medicinske i poljoprivredne škole, Gimnazije “Filip Višnjić” i Ekonomske škole, ekipi “Komunalca”, i svim volonterima ali i kao kaže najboljih planinarima i čuvarima prirode iz PED “Majevica” zbog učešća u akciji “April – mjesec čistoće“.

Treću godinu za redom JU Gimnazija ,,Filip Višnjić“ učestvuje u akciji ,, April – mjesec čistoće“ u organizaciji Gradske upravi i PED ,,Majevica“.

-Naši učenici, svih razreda, zajedno sa profesorkama Jasnom Pelemiš i Đurđom Ilić-Baus učestvovali su u izletu do manastira Tavna i u čišćenju staze do Novakove pećine, vodopada Skakavac i okoline manastira u Tavni, saopšteno je iz JU Gimnazija ’’Fili Višnjić’’ Bijeljina.

Bijeljinski gimnazijalci su imali priliku da se tokom akcije čišćenja podsjete značaja očuvanja zdravlja ekosistema te da na kraju prisustvuju ekološkom predavanju o zaštiti životne sredine i ekološkim izazovima u recikliranju.

-Priroda, planinarenje, šetnja, edukativno predavanje i lijepo druženje obilježili su dan posvećen ekologiji i stvorili još jednu lijepu uspomenu našim gimnazijalcima, kažu na kraju iz bijeljinske Gimnazije.

-Velika zahvalnost profesorima i učenicima Medicinske i poljoprivredne škole, Gimnazije “Filip Višnjić” i Ekonomske škole, ekipi “Komunalca”, svim volonterima a najveća zahvalnost domaćinima sjajnoj ekipi najboljih planinara i čuvara prirode iz PED “Majevica”, rekao je gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

“GECE“ – Igor i Goran Ostojić, vjerni svome FK “Proleter“ Dvorovi (foto)

Igorov i Goranov otac, Zoran Ostojić ''Geca''  potiče iz mlađe generacije i osamdesetih godina prošlog vijeka  je započeo...

BIJELJINA: Proleter iz Dvorova poražen od Gubera

Četvrtom uzastopnom pobjedom fudbaleri Gubera iz Srebrenice napravili su odličan posao, pobjegli su iz zone ispadanja i osigurali...

Vučić stigao u Njujork

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Njujork, gdje će 23. maja prisustvovati sjednici Generalne skupštine UN na...

SDS i PDP: Vlast može donositi odluke i bez opozicije

SNSD i koalicioni partneri imaju većinu i mogu donositi sve odluke bez opozicije, saopšteno je iz SDS-a. Iz SDS-a...