BIJELJINSKA GIMNAZIJA: Molimo neodgovorne građane da NE OSTAVLJAJU SMEĆE u školskom dvorištu (foto)

Datum:

Share post:

S obzirom da je još uvijek na snazi vanredno stanje u RS, ugostiteljski objekti su zatvoreni, kao i Gradski park, tako da se građani rado okupljaju u školskim dvorištima. Okupljanja u dvorištu Gimnazije „Filip Višnjić“ u Bijeljini nisi izuzetak.

Ono što je negativno je što građani, kada napuste dvorište, iza sebe ostavljaju plastičnu ambalažu, prazne limenke i opuške od cigareta. Gimnazijsko dvorište ima dovoljan broj kanti za smeće, ali i pored toga, neodgovorni sugrađani skoro svakog dana iza sebe ostavljaju smeće.

Iz Gimnazije su već nekoliko putu upućivali apel i opominjali građane, ali bez uspjeha i rezultata. Spremačice iako ne rade, moraju svakodnevno da čiste nered koji naši sugrađani ostavljaju iza sebe u dvorištu.

Direktor Gimnazije naglašava da sugrađani mogu slobodno da provode svoje slobodno vrijeme u školskom dvorištu, ali da ih isto tako moli da ne ostavljaju nered i smeće iza sebe, kada za tim nema potrebe.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

VRIJEME DANAS promenljivo oblačno uz sunčane periode i toplo

Promenljivo oblačno uz sunčane periode i toplo. Na zapadu će u prvom delu dana biti oblačnije uz vrlo...

Završen Sajam turizma u Beogradu – Bijeljina pokazala svoje turističke potencijale (foto)

U Beogradu je završem 45. Međunarodni sajam turizma na kojem je po prvi put ove godine Bijeljina imala...

Srpsku očekuje novi rast cijena polovnjaka

Zbog nedostatka novih automobila na tržištu, ali i zbog povećane potražnje za polovnim četvorotočkašima, a manje ponude, porasla...

Poljoprivrednicima u Srpskoj mehanizacija iz Bjelorusije

Tokom zvanične posjete Bjelorusiji, delegacija Republike Srpske, dogovorila je posebnu liniju podsticajnih sredstava poljoprivrednicima za nabavku traktora, mehanizacije...