BIJELJINA: Vladimir Miličević, igrač-pomoćni trener Radnika – neka posljednji ples bude šampionski

Datum:

Share post:

ve staje u jednu utakmicu. Radnik ulaže sve i posljednjeg aduta Vladimira Miličevića da donese titulu šampiona u Bijeljinu. Majstorica koja je na programu u subotu od 19 časova u Orašju, daće odgovor da li je to dovoljno.

Povrede Vuka Medenice i Kineza Adaija primorale su Bijeljince da iskoriste i posljednji džoker u vidu iskusnog primača serve. Miličević je navukao patike i uz pomoć ostalih saigrača donio Radniku izjednačenje u seriji. Za “Glas Srpske” odlični poenter priznaje da nije mogao odbiti poziv ekipe da im pomogne.

– Mislim da se malo preuveličava moj učinak. Na nagovor igrača sam se registrovao, nakon što su iz stroja ispali Medenica i Adai. Odradio sam tri treninga pre utakmice i samo pokušao da pomognem ekipi na najbolji mogući način. Pošto ove sezone za ekipu Radnika igraju odlični odbojkaši nije mi bilo teško da se uklopim u sistem, a to su mi saigrači u velikoj meri omogućili. Iako mnogi kažu da sam bio najvažniji igrač Radnika ne slažem se s tim, jer mislim da je kolektiv najbolji igrač naše ekipe u ovoj sezoni. Što se nastavka igračke karijere tiče u životu se vodim onom narodnom: “Nikad ne reci nikad”, ali mi je lepo na klupi i nisam imao želju da igram. Ovo je specifična situacija te se nadam da svoje stare kosti neću morati više da umaram igranjem za Radnik. Ostala je još jedna utakmica koja može da obeleži moju karijeru dugu više od 25 godina. Neka bude titula – poručio je Miličević.

Radnik nakon osvajanja Kupa Republike Srpske i Kupa BiH želi i treći trofej ove sezone, međutim, neće biti nimalo lako doći do njega, jer Domaljevac igra odlično, pogotovo na svom terenu.

– Smatram da smo igrama tokom sezone apsolutno zaslužili da se nađemo u finalu plej-ofa. Isto su pokazali i igrači Domaljevca. Sastaje se prva i druga ekipa na tabeli i mislim da su gledaoci uživali u prethodne dve utakmice. U majstorici očekujemo da odigramo daleko bolje nego u prvom meču finala. Ne mogu obećati da ćemo slaviti, ali ćemo sigurno dati sve od sebe da pružimo maksimum. Ako to uradimo sigurno je da ćemo biti blizu peharu šampiona BiH. Kako sada stoje stvari sigurno nećemo moći da računamo na internacionalca iz Kine Adaia, koji je i dalje na poštedi zbog povrede oka iz prvog susreta. Što se Medenice tiče, on se oporavlja. Pod velikim je znakom pitanja. Na svakodnevnim je terapijama i nadamo se da će moći da pomogne, jer je od velikog značaja za našu ekipu – zaključio je Miličević.

Pehar stiže iz Kaknja

Trofej namijenjen šampionu BiH i ove godine promijeniće destinaciju. Nakon dominacije Mladosti, Kakanj je prošle godine osvojio šampionsku titulu nadigravši baš Domaljevac u finalu. Ove godine slaviće ili Radnik ili ekipa koju s klupe vodi Zlatko Ivić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: glassrpske.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Radnik ne posustaje – savladana i Omarska

Lider fudbalskog  šampionata Republike srpske Radnik iz Bijeljine, ne popušta. Večeras su na svom terenu lako porazili poslednjeplasiranu...

Zvezda pobijedila Partizan i plasirala se u finale Kupa Srbije

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana sastali su se u polufinalu Kupa Srbije, meč je odigran na stadionu Rajko...

BIJELJINA: ŽFK ’’Radnik Bumerang’’ u finalu Kupa BiH

ŽFK ’’Radnik Bumerang’’ iz Bijeljine pobjedom u Mostaru izborio je plasman u finale Kupa BiH za žene u...

U Banjaluci osnovan Nezavisni pokret “Svojim putem“ – Igor Radojičić

Cilj pokreta je,, ističe Radojičić u izjavi BN TV, ponuditi alternativu političkoj sceni Republike Srpske.  „Bićemo da ponudimo alternativu...