BIJELJINA: Uskoro teretana na otvorenom

Datum:

Share post:

„Danom zdravih navika“ održanim u Gradskom parku ozvaničen je početak izgradnje teretane na otvorenom i pristupnih rampi za kolica na dva ulaza u park.


 

Na osnovu ankete koju je od 19. jula do 4. avgusta sprovela Gradska uprava, odnosno Odsjek za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije, 52 odsto građana je, od tri ponuđena prijedloga, odabralo izgradnju teretane na otvorenom sa pratećim sportsko-rekreatvnim sadržajima. Dio prijedloga koji je imao najveći broj glasova Bijeljinaca bile je i izgradnja pristupnih rampi za kolica, kako bi svim građanima bio omogućen jednak pristup parku.

– Početak realizacije ovog projekta iskoristili smo za promociju zdravih načina života uz podršku naših partnera – fit i kafe-bara „Ono kao ljubav“, teretane „Maj Džim“ (My Gym) i Regionalnog udruženja amputiraca Bijeljina. Građani su danas vježbali na otvorenom uz stručnu podršku, a nakon treninga  mogli su da se osvježe uz zdrave napitke – istakla je Ankica Todorović, šef gradskog Odsjeka za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije.

TESTNA REKLAMA

Ankica Todorović

Aktivnosti na realizaciji projekta izgradnje teretane na otvorenom i pristupnih rampi se sprovode u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD) koji finansira Evropska unija, a sprovodi Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) uz sufinansiranje Grada Bijeljina.
 

Dešavanja u Bijeljini
​Izvor: Grad Bijeljina

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

BOGDAN BOĆA RANKIĆ – Jedan od svijetlih sinonima fudbala u Dvorovima i Semberiji

Jedan od svijetlih sinonima fudbala u Dvorovima i Semberiji. Fudbal je zavolio kao mali dječak i skupa sa svojim...

Advokati u Srpskoj najavili štrajk zbog porodičnog zakona

Advokati u Republici Srpskoj najavili su štrajk ukoliko se iz nacrta Porodičnog zakona ne izbriše odredba koja notarima...

HOŠIĆ, ZVIJEZDA 09: OČEKUJEM DOBRU UTAKMICU IAKO IMAMO 4-5 POVRIJEĐENIH IGRAČA

Ekipa Zvijezde 09 u trećem kolu gostuje ekipi Krupe na Vrbasu. Pred današnjih put šef stručnog štaba Zvijezde...

“RADI U KORIST SDA” Selak poručio da je djelovanje Turkovićeve protivno Ustavu BiH

Postupci Bisere Turković nikako ne odražavaju pravu sliku i stanje u BiH, već je njeno djelovanje isključivo u...