Direktor OŠ “ Dvorovi“, Čedo Janković čestitao je maturantima Milanu Ivanoviću, Sretenu Vasiljeviću, Heleni Šukurmi i Borislavi Perić, učenicima koji su dobili diplomu ,,Vuk Karadžić„ i učenici Borislavi Perić koja je pored dobijanja diplome ,,Vuk Karadžić“ proglašena i učenikom generacije.

Pedagog škole , Jelica Zekić je istakla da joj je drago da su u školi stekli prijateljstva koja će trajati cijelog života i bez obzira da li će im se putevi ukrštati ili ne , znaju da će uvijek imati osobu kojoj se mogu obratiti za pomoć ukoliko im bude trebala.

-Imati osobu od povjerenja i dobrog druga i prijatelja, mnogo je važnije od materijalnih stvari kojima, nažalost, teži današnji svijet, istakla je Jelica Zekić.

Direktor je čestitao učenicima na postignutom uspjehu, uloženom trudu i radu, odricanju koji su iskazali kroz izuzetan uspjeh i rezultate nadajući se da će i drugi učenici krenuti njihovim stopama.

-Roditelji, učitelji, nastavnici uložili su napor u vaše školovanje, prepoznali neke vaše sposobnosti, a na vama je da i dalje tražite one vještine i znanja koja će dokazivati da ste jedinstveni, puni samopouzdanja, radoznali, kreativni i istrajni. Mi smo tu da vam pomognemo, damo dobar savjet, ali je sve ostalo na vama, rekao je direktor škole.

On im je uručio i prigodne poklone , poželio im puno uspjeha u životu i daljem školovanju , a čestitke je uputio i njihovim roditeljima, nastavnicima i učiteljima.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име