BIJELJINA: U Gornjem Crnjelovu urađen dio trotoara, staze i pristupni put u centru sela (foto)

Datum:

Share post:

Iz sredstava “Javnih puteva RS”, a na osnovu projekta koji je urađen u prošloj godini, u centru semberskog sela Gornje Crnjelovo urađen je dio trotoara, staze i pristupnog puta kod seoske crkve.

Bivši ministar saobraćaja i veza u RS, a aktuelni direktor “Autoputeva Republike Srpske” Nedeljko Ćorić, rekao je da sa mještanima ovog sela imaju dobru komunikaciju i da su uvijek tu za narod i zbog naroda.

Nedeljko Ćorić

“U Crnjelovu smo uradili dio trotoara, staze i pristupnog puta u centru sela i time zaokružili cjelinu koja je započeta prije nekoliko godina. Prošle godine smo upjeli to da završimo, kako smo se i dogovorili s mještanima. Sigurno je da na ovome nećemo stati i naš interes je uvijek okrenut da uradimo ono što bi bilo potrebno nekoj lokalnoj ili mjesnoj zajednici, a što će podići kvalitet života svih ljudi koji žive u njoj”, rekao je Ćorić za portal Dešavanja u Bijeljini.

Sredstva korištena za ovaj projekat su sredstva preduzeća “Javni putevi RS”, jer se ovo nalazi na regionalnom putu i postojala je potreba za ovim projektom.

“Zahtjev mještana je bio da se uradi ova investicija. Urađena je sanacija jednog dijela regionalnog puta i pristupni putevi na regionalni put. Radi se mnogo toga, ali je bitno da se stalno radi i da imamo imperative da radimo i gradimo, da što manje vremena provodimo govoreći kako se nešto ne može uraditi već da zajedno, složno, organizovano uradimo što je potrebno”, istakao je Ćorić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

RISTO VOJVODIĆ IZ MILIĆA – glavna spona u prijateljstvu dvorovljanskog Proletera i FK “Milići“ (foto)

Risto Vojvodić je kao učenik došao u Bijeljinu 1968. godine s namjerom da završi tehničku školu koja tada...

Šta kažu u PDP i SDS o stranci Jelene Trivić?

Jelena Trivić okuplja članove Narodnog fronta. Saznajemo da će joj se pridružiti veliki broj onih sa članskim kartama...

Sto dana Vlade Srpske: Nikad brže ostavke i nikad duže prazne ministarske fotelje

Nikad brže ostavke ministara i nikad duže prazne ministarske fotelje, glavno je oblježje Vlade Republike Srpske za prvih...

AUTOPUTEVI SRPSKE: Ćorić sa predstavnicima “Kineske korporacije za puteve i mostove“ CRBC

Nedeljko Ćorić, vd direktor Autoputeva Republike Srpske sastao se danas sa predstavnicima ''Kineske korporacije za puteve i mostove“...