BIJELJINA: TURISTIČKA AGENCIJA “HAPPY TRAVEL” – BOGATA LJETNA TURISTIČKA PONUDA

Datum:

Share post:

Sezona godišnjih odmora u punom je zamahu, a u  Turističkoj agenciji “Happy travel” spremno izlaze u susret građanima sa bogatom ponudom turističkih aranžmana. Sofija Stevanović, menadžer prodaje u ovoj agenciji  kaže da je interesovanje građana da godišnji odmor provedu na obali mora evidentno, uprkos činjenici da su cijene od 10 do 15 posto veće u odnosu na prošlu godinu.

– Grčka je najtraženija turistička destinacija, a u stopu je prati Crna Gora. Naša agencija, kao i uvijek, tokom cijele ljetne sezone ima organizovane polaske autobuskim prevozom za Crnu Goru i Grčku, na Halkidiki i dio Olimpske regije. Cijena aranžmana za Grčku se kreće od 320 KM prevozom po osobi, u zavisnosti od kategorije hotela i termina polaska u sezoni.  U Crnoj Gori su najtraženiji  Bečići, Budva i Sutomore, koje je ove godine najpovoljnija turistička destinacija na crnogorskom primorju. Cijena aranžmana u hotelima sa dvije i tri zvjezdice na bazi noćenja s doručkom iznosi 50 KM dnevno po osobi”, kaže Stevanovićeva i dodaje da je evidentno i interesovanje za ljetovanje u Turskoj.


-Cijena aranžmana autobuskim prevozom kreće se od 500 KM, a avio aranžmana od 300 do 400 eura na bazi noćenja s doručkom. Za all inclusive uslugu potrebno je izdvojiti najmanje 500 eura, a cijena zavisi od kategorizacije hotela, kao i termina polaska”, kaže Stevanovićeva i dodaje da je veliko interesovanje građana i za Egipat, Albaniju i Kipar. Ona ističe da se, kad je u pitanju avio aranžman,  ove godine Tunis izdvojio kao najpovoljnija destinacija, te je sve češći izbor turista”, kaže Sofija Stevanović, menadžer prodaje i dodaje da su u ponudi destinacije poput Tajlanda, Zanzibara, Maldiva, Sejšela, Kube, Dubaija, Dominikanske Republike i td.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: semberija.info

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Članovi Predsjedništva BiH u Antaliji sa Ajhorstovom

Članovi Predsjedništva BiH sastali su se u Antaliji sa izvršnim direktorom za Evropu u Evropskoj službi za spoljne...

Miličević poručio Upravi ERS: Smanjite cijenu struje, dosta je eksperimenata!

Smanjite cijenu struje na onu koju smo imali prije vaših eksperimenata, poručio je dr Milan Miličević, predsjednik Srpske...

PUCANJ KOJIM JE POČEO RAT: Dan kada je ubijen srpski svat Nikola Gardović

Na današnji dan 1992. godine ispred Stare pravoslavne crkve na Baščaršiji Ramiz Delalić zvani Ćelo ubio je srpskog...

Danas je praznik Svetog Teodora Tirona

Srpska pravoslavna crkva i njeni vjernici danas obilježavaju praznik Svetog Teodora Tirona, hrišćanskog svetitelja i velikomučenika. Riječ "tiron" znači...