Najbolja tamičarka Streljačkog kluba „TRB“ iz Bijeljine, Sofija Rakić, ostvarila je fantastičan rezultat, objedinivši sve titule pojedinačnog prvaka Bosne i Hercegovine u kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj konkurenciji, sa svega 16 godina.  Da je streljački klub „TRB“ iz Bijeljine, jedan od najboljih klubova u Republici Srpskoj i BiH, govori i činjenica da su u ekipnoj konkurenciji, mlade takmičarke  osvojile prvo mjesto i na  juniorskom i kadetskom prvenstu BiH. Za ekipu su nastupili Sofija Rakić, Ana Perić i Marija Trifković. 

Vicešampion  BiH u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji postala je i Ana Perić, dok je Marija Trifović osvojila 3. mjesto na junioskom prvenstu BiH. 

Takođe, tri mladetakmičarke Streljačkog kluba „TRB“ Bijeljina,  su nastupile i za mladu reprezentaciju BiH, na regionalnom kolu Evropske lige mladih, gdje su izborile učešće u finalu  Evrpske lige, plasiravši se među 10 najboljih mladih reprezentacija Evrope. 

„Nadamo se da će ovaj fantastičan rezultat biti sjajan podstrek mladim takmičarkama, da i u narednom periodu vrijedno treniraju i ostvaruju dobe rezultate,  te sa ponosom predstavljaju svoj klub, Grad Bijeljinu, kao i Republiku Srpksu i BiH. Na kraju, za očekivati je da će društvo, lokalna zajednica i institucije  prepoznati ovaj fantastičan rezultat, kako bi mladim takmičarkama omogućili što bolje uslove za ostvarivanje novih pobjeda i rekorda“, poručili su iz SK „TRB“ Bijeljina

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име