U Etno selu Stanišići kod Bijeljine održan je seminar sudija i kontrolora suđenja Prve lige Republike Srpske, “A” i “B” lista za sezonu 2023/24. 

Što se tiče arbitara pristupila su 52 učesnika, njih 25 sa “A” i 27 sa “B” liste.  Seminar sa “A” liste uspješno je prošlo 19 arbitara, Darko Vukojević iz Doboja nije trčao fizičke norme, Stefan Bokić (Bileća), Milan Kukrika (Trebinje), Miroslav Bjelica (Trnovo) i Dragan Žarić (Kotor Varoš) nisu pristupili seminaru, dok fizičke norme nisu položili: Velimir Drinić (Modriča), Milan Simić (Krupa na Vrbasu), Nemanja Pilipović (Prijedor), Aleksandar Jevtić (Prijedor) i Vladimir Ančić (Prnjavor), piše sportdc.net

Od 27 imena sa “B” liste koja su se pojavila na seminaru svi su položili, a sa skupa u Etno selu Stanišići izostali su: Strahinja Vuković (Trebinje), Slobodan Vukosav (Trebinje) i Gojko Crnobrnja (Banjaluka).

Na testiranju kontrolora suđenja bila su 24 imena i svi su položili, jedino seminaru, iz opravdanih razloga, nije pristupio Dario Tepavčević (Laktaši).

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: sportdesavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име