BIJELJINA: Radnik ostao neporažen na ''Bilinom polju'' – PETROVIĆ NEZADOVOLJAN

Datum:

Share post:

Fudbaleri Radnika osvojili su bod u Zenici. Bijeljinski tim je remizirao protiv Čelika 1:1. a oba tima su imali šanse da dođu do tri boda.

Čelik je krenuo veoma ofanzivno na ovom duelu jer mu je pobjeda donosila nastavak borbe za opstanak. Domaći tim je prvi zaprijetio preko Grahovca, a Luka Bilobrk je bio na mjestu. Zatim je pokušao napadač domaćih Almir Aganspahić, no i njegov udarac je zaustavio čuvar mreže Radnika. U 29.minuti Aganspahić je zatresao mrežu gostiju , ali se našao u nedozvoljenoj poziciji pa je on opravdano poništen.

Radnik je poveo iz prve prave šanse. Srđan Bečelić je ubacio loptu u prostor, rezervista Stefan Janjić je iz drugog pokušaja uspio da je pošalje u mrežu. Inače on je u 31.minuti zamijenio Velibora Đurića.

U 61.minuti izjednačenje. Odbrana gostiju i golman Luka Bilobrk kao da su zaboravili na mladog Resića koji je iskoristio dobro ubacivanje i postigao gol.

Četiri minuta kasnije penal za domaće. Huseinbašić je ušao u šesnaesterac, gdje je zakačio Ivana Šuberta a sudija Mulahasanović je pokazao na penal. Ajdin Mahmutović je loše šutirao i poslao loptu preko gola.

Radnik je opasno zaprijetio u 73.minuti. Karić je odlično prošao, uposlio Demira Pecu koji je pogodio prečku.

Trener Slavko Petrović uprkos izostanku šest igrača nije bio u potpunosti zadovoljan partijom svoje ekipe.

Naime, njegova ekipa je ušla premekano u duel. Petrović je ostvario i drugi remi na povratku na klupu bijeljinskog tima.

-Sigurno da je ovo realan rezultat kad se zna šta se dešavalo na terenu. Željeli smo tri boda, ali nismo dobro ušli u utakmicu . Čelik igra za egzistenciju, izašli su borbeno i  pružili maksimum a od moje ekipe je bilo premalo. Loš pristup igri koja ne može da se toleriše. Znali smo da će tako Čelik izaći sa tri štopera. Mene lično je iznenadilo da su moji igrači izašli kao da će olako dobiti meč.  Znali smo da će domaći ući agresivno, igrati visok presing i da će ići na pobjedu a puno mojih  igrača je zakazalo-naveo je Petrović.

Rezultati 21. kolo

  • Čelik – Radnik 1:1(0:1)
  • Mladost – Široki Brijeg 2:3 (1:1)
  • Zvijezda 09 – Željezničar 0:3 (0:2)
  • Borac – Sarajevo 0:2 (0:1)
  • Zrinjski – Sloboda 2:0 (2:0)
  • Tuzla siti – Velež 0:0

Plasman: Sarajevo 42, Željezničar 39, Zrinjski 37, Borac 36, Tuzla siti 35, Široki Brijeg 31, Radnik 31, Velež 29, Mladost 18, Sloboda 18, Čelik 17. Zvijezda 09 8.

Čelik – Radnik 1:1 (0:1)

Stadion: Gradski u Zenici. Gledalaca: 600. Sudija: Adis Mulahasanović (Sarajevo). Strijelci: Resić u 61. za Čelik, Janjić u 42. za Radnik.

Čelik: Pavlović,  Vrhovac, Resić, Bajraktarević od 80. Bjeloš), Huseinbašić, Grahovac, Mahmić, Žuna (od 46. Cenaj), Aganspahić, Zeljković (od 46. Mahmutović), Perišić.

Radnik: Bilobrk, Bečelić, Radović, Novaković, Mekić, Peco, Okić (od 67. Motika), Karić, Plavšić, Đurić (od 31. Janjić), Šubert.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

ŽRK “Bijeljina“ u borbi za prvaka – večeras rukometni spektakl i promocija novog šampiona Republike Srpske

ŽRK ‘’Radnik’’ Bijeljina poziva na rukometni spektakl i promociju novog šampiona Republike Srpske Saopštenje za javnost ŽRK ‘’Radnik’’ Bijeljina...

Glavni odbor PDP zasijeda u Bijeljini (foto)

Glavni odbor PDP zasijeda u Bijeljini U Bijeljini je danas (subota, 18. maj 2024.) sa početkom u 12.00 časova...

BIJELJINA: Na danjašnji dan 2016. FK “Radnik“ osvojio KUP BiH! (foto)

Bijeljinski Radnik je na današnji dan, 18. maja 2016. godine osvojio Kup BiH i izborio plasman u kvalifikacije...

„ISKORISTILI SU TRAGEDIJU“: Davor Dragičević traži da Stanivuković i Trivićeva odustanu od kandidature

Davor Dragičević, otac stradalog mladića Davida Dragičevića, koji se kandidovao za gradonačelnika Banjaluke, traži da se iz izborne...