BIJELJINA: "Radnik" desetkovan dočekuje Zrinjski

Datum:

Share post:

''PLAVI'' DESTKOVANI DOČEKUJU ZRINJSKI

Fudbaleri Radnika će u 14. kolu m:tel Premijer lige BiH, na Gradskom stadionu u Bijeljini dočekati Zrinjski. Trener Slavko Petrović pred ovu važnu utakmicu nalazi se u problemu, jer je nekolicina igrača povrijeđena pa je njihov nastup u ovoj utakmici neizvjestan, takođe Stefan Janjić će ovu utakmicu propustiti zbog zarađenih žutih kartona. 
 
– Što se nas tiče mi ćemo kao i u dosadašnjim utakmicama pokušati da pružimo sve….imamo zaista masivne kadrovske probleme, pored igrača koji su nakon utakmice protiv Slobode bili povrijeđeni kao što su Sušić i Vinski, pred odlazak u Sarajevo otpao je Bradonjić u koga se sumnjalo da ima virus koronu, međutim ispostavilo se da  nema, organizam je jako slab tako da on do sada nije trenirao a taj poraz protiv Željezničara nas je skupo koštao što se tiče igračkog kadra, jer se povrijedio Huseinbašić pa je na poluvremenu izašao, Gogić se povrijedio a takođe i Popara, tako da oni nisu trenirali a sad je pitanje hoće li se neko od njih priključiti i kako je stanje igrača koji dugo vremena nije trenirao….Vratio nam se Đurić poslije dvije nedelje pauze preležane korone, tako da s te strane dobijamo kapitena nazad – rekao je trener Radnika Slavko Petrović.
 
Petrović kaže da je njegova ekipa u ovoj utakmici u podređenom položaju u odnosu na Zrinjski, ali vjeruje u svoje igrače bez obzira na jačinu protivnika.

– Sigurno mi smo u ovoj utakmici aucajderi ali gledaj te mi smo i u Mostaru protiv Zrinjskog izvukli 0:0, onda ako se pogleda utakmica protiv Borca gdje nam je falilo četiri standardna igrača, pobjedili smo 1:0, tako da ekipa može da odigra sa stodvadeset posto, i uvijek su te utakmice takve gdje se računa unaprijed da nemaš teoretske šanse, a pokažu se da ih možda imaš – kaže Petrović.
 
Zrinjski će u Bijeljini predvoditi Bivši trener Radnika Mladen Žižović, pa je trener Petrović pohvalio njegov rad i cjelokupnu ekipu Zrinjskog.

– Žižović je jedan od najtalentovanijih mladih trenera u državi i drago mi je da ga ponovo vidim. Sigurno je na klupi sada jednog drugog kluba koji je u zadnje vrijeme  pokazao ambicije da se bori za šampionsku titulu i izlazak u Evropu, jer ako se pogledaju dvije zadnje utakmice koje su dobili Velež i Široki, znači da  je sigurno jedna jako kvalitetna ekipa. Zrinjski je imao problema na početku prvenstva zbog igranja u Evropi i zgusnutog programa, ali evo, izvukli su se prišli su vrhu tabele tako da nas sigurno očekuje jedan težak zadatka – zaključio je na kraju Petrović.
  
Utakmica između Radnika i Zrinjskog igra se u nedelju na Gradskom stadionu s početkom u 17 časova. Utakmicu će prenositi TV Arena sport1.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: Sport Bijeljina

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Zvezda je ponovo šampion Srbije: Olajinka i Šerif ovjerili 35. titulu prvaka

Crvena zvezda je šampion Srbije sedmi put u nizu! Četiri kola prije kraja Superlige, tim Vladana Milojevića je...

Branislav Borenović uputio čestitke Milošu Vučeviću „Uvjeren sam da će SAVLADATI SVE IZAZOVE, a da će Srbija nastaviti putem napretka i razvoja“

Upućujem iskrene čestitke g. Milošu Vučeviću povodom izbora na poziciju predsjednika Vlade Republike Srbije. Rekao je ovo na društvenoj...

OTKAZANI BROJNI LETOVI Snažno nevrijeme ponovo zahvatilo Dubai

Najveći grad Ujedinjenih Arapskih Emirata Dubai ponovo je zahvatio pljusak, a avio-kompanija Emirejts bila je prinuđena da otkaže...

Episkop Fotije: NEKA BUDE VOLJA TVOJA (Veliki Četvrtak)

Na Sveti i Veliki Četvrtak sveti oci, koji su dobro uredili preuzeto od svetih apostola, svetih i Božanskih...