BIJELJINA: Promocija zdravog stila života kroz Javni trening Danke Matusijević (foto, video)

Datum:

Share post:

Fitnes instruktor Danka Matusijević, danas je organizovala Javni trening koji je okupio kako mlađe, tako i starije Bijeljince. U ritmu zumbe, salse i fitnesa, Bijeljinci su sat vremena proveli u druženju sa Milicom Bijelicom (Klub „Megadance“), Brankom Kostadinović (Klub „Elritmo Loco“ – Salsa i Dankom.

„Posljednjih pet do šest godina, ja sam pokretač ovih javnih treninga da bih ljude pokrenula na ovaj način na fizičku aktivnost. Zbog toga je i Grad odlučio da me podrži, jer sam neko ko je motivator i pokretač na fizičku kulturu. Koliko smo fizički kulturni, toliko smo i mentalno, što je veoma bitno za kompletno zdravlje. Jako je bitno da se sklonimo sa ulice i okrenemo sportu, mislim da je sada pravi momenat da se ovako nešto prezentuje – okrenite se bilo kojoj vrsti sporta“, rekla je Matusijević.

 

Generalni pokrovitelj događaja je Grad Bijeljina, a zahvaljujući prijateljima i sponzorima, podijeljeno je preko 40 vrijednih nagrada za učesnike.

„Bitno je da djeca budu fizički aktivna, kako bi manje vremena provodili na internetu, za modernim tehnologijama… Apelujem na roditelje, oni moraju biti ti koji će biti uporni i animirati djecu na sport, da ne odustaju. Sigurno je da će im vremenom sport postati stil života“, istakla je Matusijević i dodala da se na ovaj način trudi da privuče građane i okrene ih fizičkoj aktivnosti, da je potrebno da se građani fizički aktiviraju bez obzira na pol, godine i sport.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

MILIČEVIĆ: Na putu smo da obezbijedimo da na izbore izađemo kao Srpska demokratska stranka

Saopštenje za javnost SDS RS prenosimo u  cjelosti: SDS je na putu rješavanja i tehničkih problema vezanih za izlazak...

CACANOVIĆ: Čestitam OK ’’Radnik’’ Bijeljina – političari da se više ne reklamiraju preko sporta

Odbojkaši Radnika iz Bijeljine su odbranili titulu prvaka Bosne i Hercegovine, a sportski uspjeh im je preko svog...

DODIK: Rezolucija o Srebrenici, ako bude usvojena, definitivno će sahraniti BiH

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da rezolucija o Srebrenici, ako bude usvojena u Generalnoj skupštini UN,...

AD ’’GRAD’’ BIJELJINA: Dr Saša Lalić predsjednik Organizacionog odbora ’’Interagro 2024’’ – “ZEMLJA SE BRANI JER HRANI, KAO MAJKA’’ (foto)

“ZEMLJA SE BRANI JER HRANI, KAO MAJKA’’ U sali za sastanke AD“GRAD“ , održana je prva sjednica sa konstitutivnim...