Preduzeće za poštanski saobraćaj Republike Srpske „Pošte Srpske“ organizovalo je danas podjelu novogodišnjih paketića koje prikupljaju tokom svoje tradicionalne manifestacije „Pišem pismo Djedu Mrazu“, ali i da dodijele nagrade za najbolja pisma.

U pisanju pisama učestvovala su djeca iz vrtića i nižih razreda osnovnih škola iz svih krajeva Republike Srpske. „Pošte Srpske“ pripremile su ukupno 500 paketića, za isto toliko odabranih radova.

„Radna jedinica Bijeljina naše pošte primila je 828 pisama za Djeda Mraza. Ove godine najveći broj pisama iz jedne ustanove na nivou cijele Republike Srpske dobili smo iz OŠ „Sveti Sava“ iz Bijeljine tako da je ova škola dobitnik glavne nagrade koju uručujemo svake godine. Ove put, radi se o stolu za stoni tenis. Ovdje u Bijeljini, danas ćemo podijeliti 50 paketića uz još tri vrijedne nagrade: mobilni telefon, blutut slušalice i blutut zvučnik“, rekao je Boban Savić.

Pored Bijeljine, prigodan program i dodjela poklona mališanima danas će se održati u glavnim poštama u centrima radnih jedinica u Banjoj Luci, Prijedoru, Doboju, Brčkom, Trebinju, Sokocu, Zvorniku i Foči. Organizaciju i realizaciju novogodišnje aktivnosi „Pošte Srpske“ podržalo je Ministarstvo prosvjete i kulture u Vladi RS.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име