BIJELJINA: Olakšice za plaćanje boravka djece u Vrtiću ''Čika Jova Zmaj''

Datum:

Share post:

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić dao je saglasnost Dječijem vrtiću „Čika Jova Zmaj“ da tokom trajanja epidemije virusa korona odobri olakšice roditeljima čija djeca borave u „Čika Jovi“ u bilo kojem programu  – cjelodnevnom, igraoničkom ili produženom.
 
S obzirom na to da je ova vaspitno-obrazovna ustanova radila do 20. marta, za mart je odobreno plaćanje pola mjesečnog iznosa, a za ostale mjesece dok traje opasnost od zaraze virusom korona, odnosno, dok Vrtić ne radi, roditelji neće plaćati naknadu.
 
Zaposleni u Vrtiću mole roditelje za razumijevanje zbog prekida rada i podsjećaju da se trude da bar virtuelno održavaju vezu sa djecom preko stranice „Zmajevo gnijezdo – Čika Jovini vaspitači“ na „Fejsbuku“. Na stranici dijele brojne edukativne i zabavne sadržaje namijenjene djeci vrtićkog uzrasta, ali i fotografije i video-zapise o aktivnostima koje osmišljavaju djeca i njihovi roditelji kod svojih kuća.
 
Takođe, krajem prošle godine, kao podrška roditeljima sa više djece, omogućen je besplatan boravak u Vrtiću „Čika Jova Zmaj“ za treće dijete.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: Gradska uprava

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

U nedjelju 11. decembra humanitarna predstava za Dimitrija Martinovića iz Popova – „Petar Pan – frka u Nedođiji (foto)

Pozorištance "Maslačak" iz Bijeljine, ovaj vikend će igrati humanitarnu predstavu za dječaka Dimitrija Martinovića iz Popova. U pitanju je...

Koncert Siniše Panića u Bijeljini – „Od Baha do Sevdaha“

Istaknuti bijeljinski muzički umjetnik Siniša Pajić, profesor solo pjevanja u Muzičkoj školi ugrijao je u ovim decembarskim danima...

Zbog odluke EU u Facebooku i Instagramu čupaju kosu

Meta se ove godine već borila sa padom prihoda od reklama, a odluka regulatora privatnosti Evropske unije prijeti...

AGRO SAVJET: Zašto je bolje saditi kalemljeni orah?

Kalemljeni orah nakon sadnje vrlo brzo daje plod, a neke sorte rađaju iste godine kada su i posađene,...