Na području policijskih uprava Banjaluka, Bijeljina i Istočno Sarajevo od 12. maja u ponoć počeće sa radom deset stacionarnih radara, saopšteno je iz MUP-a Republike Srpske.

Na području Policijske uprave Banjaluka radar se nalaze na lokaciji magistralni put – Ulica Đure Damjanovića, a na području Policijske uprave Bijeljina magistralni put – mjesto Patkovača.

Na području Policijske uprave Istočno Sarajevi radar se nalazi na lokacijama magistralni put – Ulica Karađorđeva u opštini Pale, magistralni put – mjesto Donji Bulozi u opštini Istočni Stari Grad.

Radar se nalazi i u Ulici vojvode Radomira Putnika u opštini Istočno Novo Sarajevo, u Ulica Kasindolskog bataljona u opštini Istočna Ilidža, zatim na magistralnom putu u mjestu Majdani u opština Sokolac, na magistralnom putu u mjestu Bukova Glava u opštini Han Pijesak, kao i na magistralnom putu – Ulica Trnovskog bataljona u opštini Trnovo i na magistralnom putu – Ulica Srpske sloge u opštini Rogatica.

Iz MUP-a Republike Srpske apeluju na vozače da se pridržavaju pravila u saobraćaju i da vožnju prilagode propisanim ograničenjima brzine kretanja i uslovima na putu.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: ntvarena.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име