BIJELJINA: Mišljenja podijeljena oko NASTAVKA fudbalske sezone

Datum:

Share post:

Fudbalski tereni u Semberiji su „opustjeli“ jer nema takmičenja, treninga. OFS Bijeljina koji je organizator takmičenja u Prvoj i Drugoj opštinskoj ligi i Područni fudbalski savez koji je organizator takmičenja u Područnoj ligi grupa Semberija čekaju ishod nadležnih organa o davanju zelenog svjetla za nastavak prvenstva odnosno proljetne polusezone.

 Među klubovima mišljenja su podijeljena. Jedni su za nastavak takmičenja, a drugi su protiv toga i smataju de se sezona ne treba ni nastavljati i da jesenju polusezonu treba poništiti i na jesen sve krenuti iz početka.

 
Ne znamo šta misle odgovorni u OFS i PFS, ali po našem mišljenju oni su da se sezona nastavi.

Nedavno su pozvani svi klubovi da izmire svoja dugovanja uključujući i ona iz proljetne polusezone koja nije ni počela.

U mnogim klubvima su rezočarani jer su odgovorni odlučili da primjenjuju nekakav „novi interni“ cjenovnik koji su oni donijeli u 2020. godini iako je FS RS donio odluku o novom cijenovniku po odluci broj 10/2020 od 31.12.2019. god. Isti važi za cjelokupnu Republiku Srpsku.

Klubovi su nezadovoljni tim novim cjenovnikom jer su po njemu troškovi znatno veći nego po ovom što je donio FS RS. U klubovima se pitaju zašto OFS i PFS nisu usaglasili svoje stavove sa FS RS i zašto žele da oštete klubove?

Iz OFS i PFS su zapretili svim klubovima da, ukoliko ne izmire svoje obaveze u određenom roku koji je već i istekao, biće isključeni iz takmičenja uključujući i drugoligaše i članove Regionalne lige.

U većini klubova se pitaju ko i zbog koga postoji i kažu da prijetnje ne vode ničemu. Ako se to mora ispoštovati onda nek oni samo organizuju između sebe, a misli se za zaposlene, saradnike, sudije, delegate, kontrolore i druge koji su samo tu radi „ličnih interesa“.

Fudbalska javnost neka sa ovim bude upoznata pa nek donese i konačan sud o ovim prijetnjama iz OFS i PFS.
Svakako da treba imati u vidu da je novi cjenovnik, onaj interni, potpisao presednik OFS Dušan Marković, a onu odluku tj. novi cjenovnik u ime FS RS, takođe je potpisao Dušan Marković, potpredsjednik.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: semberija.info

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

U nedjelju Radnik dočekuje Leotar, navijačka grupa slavi 24. rođendan (foto)

Saopštenje za javnost FK ’’Radnik’’ prenosimo u cjelosti: Nedjelja u 17.00č Radnik dočekuje Leotar, navijačka grupa slavi 24. rođendan Naš...

U Savjet ministara stigao HDZ-ov prijedlog: Еvo šta predlažu za izbor hrvatskog člana Predsjedništva

HDZ-ov dokument sa prijedlogom izmjena Izbornog zakona BiH upućen je Savjetu ministara, a u njemu je naveden i...

PU BIJELJINA: Akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Povodom obilježavanja 4. aprila - Dana policije Republike Srpske, policijski službenici Policijske uprave Bijeljina, juče i danas, učestvovali...

PU BIJELJINA: U februaru ove godine 10% manje kriminaliteta u odnosu na februar prošle godine

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Bijeljina u februaru je krivičnim djelom privrednog kriminaliteta pričinjena šteta od...