BIJELJINA: Koncert Dušana Sekulića NEĆE se održati VEČERAS (foto)

Datum:

Share post:

Povodom otvaranja ,, Zimskog korza“, za večeras (utorak, 27. decembar 2022.) bio je planiran koncert maestra Dušana Sekulića, virtuoza na harmonici, pod nazivom „Accordion fantasy“.

Zbog obilne kiše koja pada, koncert Dušana Sekulića prolongiran je za neki od narednih dana manifestacije „Zimski korzo“.

Koncert virtuoza na harmonici trebao je biti održan večeras ali loše vrijeme je razlog što ćemo Dušana Sekulića imati prilike da slušamo jedan od narednih dana.

O tačnom terminu održavanja koncerta bićete obaviješteni na vrijeme.

Kićenje velike novogodišnje jelke na Trgu u Bijeljini ODGOĐENO za sutra

Kićenjem velike novogodišnje jelke na Trgu kralja Petra I Karađorđevića koje je bilo planirano za danas takođe se odgađa za sutra (srijeda, 28. decembar 2022. godine).

Kićenje velike novogodišnje jelke je takođe odloženo zbog nepovoljnih vremenskih uslova, te će biti održano sutra (srijeda, 28. decembar 2022. godine) sa početkom u 12.00 časova.

Kićenjem jelke će zvanično biti otvoren ’’Zimski korzo“, a na kićenje jelke su pozvana djeca iz bijeljinskih vrtića, a prisustvovaće i gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

MARKOVIĆ, PDP: Plaćanjem doprinosa sankcionisanim licima doći će u problem i fondovi u Republici Srpskoj (video)

Slaviša Marković, poslanik PDP iz Bijeljine u NS RS uzeo je aktivno učešće na Trinaestoj posebnoj sjednici NS...

U Domu zdravlja Bijeljina održano predavanje o HPV vakcini (foto)

U susret Svjetskoj nedelji imunizacije u Domu zdravlja Bijeljina održano je predavanje o HPV vakcini. Naime, 18. aprila 2024....

HAG: Šešelju i saradnicima sude srpski sudovi

Hag doneo novu odluku o Šešelju MEHANIZAM u Hagu odlučio je da dozvoli da predsedniku SRS Vojislavu Šešelju i...

Razvojna agencija Bijeljina organizovala prvu konferenciju omladinskog preduzetništva „Preduzetni-ka razvoju Grada“ (foto, video)

Razvojna agencija Bijeljina organizovala je danas prvu konferenciju omladinskog preduzetništva "Preduzetni-ka razvoju Grada" "Da Razvojna agencija Grada daje na...