BIJELJINA: KANDIDATI SNSD RAZGOVARALI SA GRAĐANIMA MZ “VELJKO LUKIĆ“

Datum:

Share post:

Odbornički kandidati SNSD-a, u nedelju su u popodnevnim časovima razgovarali sa mještanima u MZ “Veljko Lukić“ i tom prilikom se upoznali sa njihovim problemima i zahtjevima kako bi se život u naselju učinio boljim.

„U cilju promocije naših politika, odlučili smo da dođemo do svakog građanina, a s obzirom da je  složena epidemiološka situacija, spremni smo da u direktnim kontaktima i u manjim grupama, dođemo do najbitnijih saznanja vezanih za njihov život, tako da smo danas posjetili MZ „Veljko Lukić“  i upoznali se sa problemima koji ih muče“, izjavio je Nedeljko Ćorić, nosilac odborničke liste. On je istakao da je SNSD spreman da značajno pomogne građanima kako u ovoj, tako i u drugim naseljima.

-„Sigurno je da ljudi u ovoj Mjesnoj zajednici zavređuju najveću pažnju, posebno zbog činjenice da se naselje ubrzano razvija i da ima mnogo problema sa komunalnom infrastrukturom, a naša obaveza je da u skladu sa gradskim budžetom, u narednom periodu dođemo do najboljih rješenja za život u ovoj gradskoj sredini“, poručio je Ćorić.

Kandidat za odbornika Željko Grebić je istakao da je jedan od najvećih problema nedostatak dječijeg vrtića i  on je obećao da će kao budući odobrnik SNSD-a zalagati se da se taj projekat što prije realizuje.

U razgovoru sa građanima, odbornički kandidat Mira Jošilo je izrazila uvjerenje da će nakon pobjede SNSD-a i učešća u lokalnoj vlasti, mještani ubrzo imati bolje uslove za život, dok je Goran Lazarević u ime Savjeta MZ „Veljko Lukić“, zahvalio kandidatima SNSD-a na posjeti i njihovij spremnosti da ubrzo pomognu u rješavanju njihovih problema u ovoj lokalnoj zajednici.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Duh i srce vodenice iz Priboja u Bijeljini

Dobro poznati vodeničar iz Priboja kod Lopara Anđelko Delić duh i srce svoje vodenice donio je i u...

Pojačana inspekcijska kontrola u pečenjarama

Praznična cijena prasadi ide i do 12 KM po kilogramu i to sve zbog manjka svinja na tržištu....

PAZITE ŠTA PIJETE Ova 3 pića su najgora za vaša crijeva

Prerađena pića uključuju širok izbor pića koja su prošla kroz različite procese proizvodnje. Ova pića često sadrže dodane šećere, vještačke arome,...

„Ulažemo međuljudske napore kako bi se došlo do radnika“ Spasilačke ekipe i dalje pokušavaju doći do rudara kojeg je živog ZATRPAO ODRON ZEMLJE

Spasilačke ekipe i dalje pokušavaju doći do rudara kojeg je rano jutros u jami Rudnika lignita u Mramoru...